1. Avaleht
  2. Teenus
  3. Alates maikuust muutub interneti kasutamine välismaal soodsamaks
Alates maikuust muutub interneti kasutamine välismaal soodsamaks

Alates maikuust muutub interneti kasutamine välismaal soodsamaks

Foto: Shutterstock

Alates esimesest maist muutub interneti kasutamine välismaal klientidele veelgi soodsamaks, sest Elisa suurendab internetipiletites andmesidemahtu kuni 2,6 korda.

Internetipiletid on lühikese ajaga leidnud meie klientide heakskiidu. Alates esimesest maist 2018 muutub interneti päeva-, nädala- ja kuupileti kasutamine mugavamaks, mitmekülgsemaks ja soodsamaks.

Edaspidi saavad kliendid, kelle sidepakett ei sisalda vastava sihtkohariigi paketisisest andmemahtu, välisriiki sisenedes SMSi, millelt leiavad otselingi Elisa iseteenindusse. Link viib kliendi piletikeskkonda, kus saab valida, millise hinnakirja ja –mudeli alusel soovivad nad mobiilset internetti välismaal tarbida.

Iseteeninduses kuvatakse neli valikut alates ühest päevast, nädalast ja kuust ning lõpetades mahupõhise arveldusega. Ajapõhised piletid hakkavad kehtima koheselt peale tellimist. See tähendab, et päevapilet kehtib aktiveerimise hetkest 24 tundi, nädalapilet 168 tundi jne. Lisaks sellele on iseteeninduse külastuseks vajaminev esmakordne andmeside kliendile tasuta.

Internetipiletite muudatusega tõstame seniste Euroopa ja Venemaa päevapiletite mahtu ning jätame hinnad samaks. Euroopa päevapiletiga saab sama hinna eest varasema 400 MB asemel nüüd kasutada 500 MB ja Venemaa piletiga 150 MB asemel 400 MB andmemahtu päevas. Lisaks tõstame Venemaa nädalapileti mahu 500 MB pealt koguni 1 GBni.

Uue riigina saab Elisa internetipiletit kasutada alates maist ka Šveitsis. See avab emaskordselt võimaluse Elisa klientidel tarbida Šveitsis internetti soodsalt ja kontrollitult.

Koos esimesest maist jõustuvate internetipiletite muudatustega uuendame ka Elisa Eesti AS üldtingimusi. Elisa viib andmekaitsealased tingimused kooskõlla muutunud Euroopa Liidu isikuandmete kaitse üldmäärusega.

Tingimuste muutmine ei too kliendile kaasa olulisi sisulisi muudatusi Elisa teenuste igapäevases kasutamises, kuid klientide andmekaitsele pööratakse veelgi enam tähelepanu ning täpsustatakse kliendi õigusi andmetega tutvumise, andmete kustutamise ning andmete ülekandmise osas. Uuendatud dokumentidega on Elisa klientidel võimalik tutvuda meie kodulehel www.elisa.ee alates 24. aprillist.

Head Uudised GoodNews