1. Avaleht
  2. Teenus
  3. Eestis valmis ainulaadne krüptokauplemisplatvorm
Eestis valmis ainulaadne krüptokauplemisplatvorm

Eestis valmis ainulaadne krüptokauplemisplatvorm

Eesti startup CoinMetro avas täna krüptovarade kauplemisplatvormi esimese versiooni, mis erinevalt seni maailmas kasutusel olevatest sobib nii algajale kui ka professionaalile.

CoinMetro juht Kevin Murcko selgitas, et äsja avatud platvormi saab kasutada igaüks, kes tahab hoiustada, võtta välja, kaubelda või maksta kas krüpto- või traditsioonilise valuutaga – esialgu eurodega. Varem pidid krüptovaluuta huvilised valima selleks turult sobiva platvormi, mis vastas nende kauplemisoskuse tasemele.

“Tegemist on maailma esimese kauplemisplatvormiga, mis on mõeldud erineva tasemega kauplejatele: algajad, huvilised või professionaalid. Portaalis on selleks kolm erinevat kasutuskeskkonda,” selgitas Murcko ja lisas, et kuigi hetkel algas kauplemine platvormil bitcoin’ide ja eurodega, lisatakse järgnevate päevade ja nädalate jooksul platvormile teisi varasid.

“Selliselt annab portaal traditsiooniliste varade omanikele võimaluse siseneda virtuaalvaluutade turule nii, et selleks pole kohe alguses krüptovarasid tarvis,” rääkis Murcko ja lisas, et platvormi kolm erinevat vaadet sisaldavad rohkelt andmeid ja infograafikuid, mis võimaldavad teha paremaid kauplemisotsuseid vastavalt turuseisule.

CoinMetro on krüptovarade kauplemiskeskkonda arendav ettevõte, mis alustas tegevust käesoleva aasta alguses ja kaasas ainuüksi esimeste voorudega 7000 kasutajalt kokku 12 miljonit eurot. CoinMetro eesmärk on ühendada blockchain-tehnoloogial põhinevad digitaalsed varad traditsiooniliste turgudega. CoinMetro taga on meeskond, kelle loodud on rahvusvaheline valuutakauplemisplatvorm FXPIG.

Head Uudised GoodNews