1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Anna oma lemmikutest teada: Eestis selguvad parimad iduettevõtted
Anna oma lemmikutest teada: Eestis selguvad parimad iduettevõtted

Anna oma lemmikutest teada: Eestis selguvad parimad iduettevõtted

LIFT99 ja Eesti Asutajate Seltsi eestvedamisel tunnustatakse neljandat aastat järjest Eesti parimaid iduettevõtteid, investoreid ja idusektori arengusse panustanud tegijaid. Eesti Startup Auhindade saajad selguvad järgmise aasta jaanuaris.

Kandidaate Eesti Startup Auhindade saamiseks saab esitada 18. detsembrini. “Meie eesmärgiks on tutvustada selle aasta maailmamuutvate ideede loojaid nimeliselt ning kutsun kõiki üles oma lemmikutest meile teada andma,” kutsus üles Eesti investor, LIFT99 ja Pipedrive’i kaasasutaja  Ragnar Sass.

Nominente Eesti Startup Auhindade saamiseks saavad esitada nii iduettevõtjad ise kui ka iduettevõtete töötajad, sektori arengusse panustavad organisatsioonid, kogukonna liikmed ning kõik idusektori käekäiku jälgivad inimesed. Möödunud aastal oli Eesti Startup Auhindade saamiseks esitatud üle 300 kandidaati, kellest parimad valis sõltumatu žürii.

Startup Estonia poolt hallatava andmebaasi andmetel tegutseb täna Eestis 1453 iduettevõtet ning neist parimad selguvad järgmise aasta jaanuaris kümnes kategoorias.  Eesti Startup Auhindu jagatakse Aasta välisasutaja, Aasta uustulija, Aasta investor, Kiireim käibekasvataja, Aasta panus ja Aasta asutaja kategooriates ning lisaks antakse välja neli erikategooria auhinda sellel aastal silmapaistvates sektorites tegutsevatele iduettevõtetele. Maailmamuutvaid iduettevõtteid tunnustatakse haridusvaldkonnas, süva- ja rohetehnoloogias ning kaitsesektori tehnoloogiate valdkonnas.

  • Kandidaate Eesti Startup Auhindadele saab esitada siin. Eesti Startup Auhindade saajad selguvad 27. jaanuaril.
Head Uudised GoodNews