1. Avaleht
  2. Majandus
  3. BNI ootab külalistepäevale Eesti ettevõtjaid
BNI ootab külalistepäevale Eesti ettevõtjaid

BNI ootab külalistepäevale Eesti ettevõtjaid

Homme, 21. märtsil toimub Tallinnas Olümpia hotellis maailma juhtiva ärialase koostöö ja soovituste organisatsiooni BNI kohaliku grupi BNI One Tallinn külalistepäev, kuhu on oodatud lisaks grupi enda liikmetele ligi 100 osalejat.

BNI Eesti juht Vallo Arumäe sõnul on BNI kui füüsilises maailmas toimiv sotsiaalvõrgustik, millel on unikaalne ja isetu kontseptsioon: givers gain ehk enim kasu saavad just need liikmed, kes teiste abistamisse järjepidevalt panustavad.

“BNI on efektiivne turunduskanal, mis toimib läbi isikliku kontakti, ja mille kaudu liikmed saavad regulaarselt ärisoovitusi. Läbi inimeste turundus on tänase päevani üks kõige tulemuslikumaid turunduskanaleid, sest see põhineb 100-protsendiliselt usaldusel. Usaldus on omakorda tänases globaalses ja muutuvas maailmas üks väärtuslikumaid valuutasid,” räägib Arumäe.

BNI One Tallinna president Taivo Velling lisab: “Lisaks saavad BNI liikmed tegutseda täiesti konkurentsivabas ärikeskkonnas, mis on tänases maailmas pea ilmvõimatu. Konkurentsivaba tähendab seda, et igas grupis tegutseb vaid üks valdkonnaspetsiifiline ettevõte. Näiteks on igas grupis vaid üks personaliteenust pakkuv ettevõte, üks kindlustusega tegelev firma jne.”

Arumäe sõnul on külalistepäeva toimumise peamine põhjus enda tegevuse ja organisatsiooni kuulumise väärtuse tutvustamine võimalikult paljudele uutele huvilistele: “Oleme Eestis tegutsenud vaid neli aastat, kuid selle ajaga on keskmine käive liikme kohta tõusnud 40 000 euroni aastas. See tähendab, et just nii palju kasvab keskmiselt BNI liikmeks oleva ettevõtte aastakäive.”

“Liikmeks ootame eelkõige Eesti väike- ja keskmisi ettevõtjaid, keda iseloomustab soov oma äri kasvatada. Piiranguid tegevusvaldkondade osas ei ole, oluline on avatud meel ja õige suhtumine,” räägib Velling ja lisab: “Me välistaks vaid üksikettevõtjad, sest neil puudub üldjuhul vaba ressurss, et BNI tegevusse piisavalt panustada ja kasvada. Ja kasvatakse mühinal!”

BNI loodi 1985. aastal Ameerika Ühendriikides. Selle asutajaks on Ivan R. Misner, keda CNN on nimetanud moodsa networking’u isaks. Tänaseks on BNI kasvanud maailma juhtivaks soovituste ja ärisuhtluse organisatsiooniks, millel on ca 250 000 liiget üle maailma. Eestis tegutseb BNI alates 2015. aastast, mil asutati esimene grupp BNI One Tallinn. Kaks aastat hiljem, 2017. aastal lisandus BNI North Star Tallinn. Kahe grupi peale on kokku 50 liiget.

Head Uudised GoodNews