1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon esitles uut peegelkaamerat EOS 7D Mark II
Canon esitles uut peegelkaamerat EOS 7D Mark II

Canon esitles uut peegelkaamerat EOS 7D Mark II

EOS 7D Mark II   EF-S18-135STM FSL (Large)Canon esitles eile Berliinis Photokina fotomessil uut tipptasemel digipeegelkaamerat EOS 7D Mark II, mis ühendab endas ikoonilise EOS 7 jõudluse ning EOS-1D X profikaameras kasutusel olevad tehnoloogiad. Täielikult ümberehitatud ja -kujundatud EOS 7D Mark II on loodud kiireks jäädvustamiseks. Kaamera tabab 10 kaadrit sekundis (k/s) ilma eraldusvõimes kaotamata. Koos uue 65 risttüüpi punktiga AF-süsteemiga[i] ja kahe DIGIC 6 protsessoriga on EOS 7D Mark II kiirem ja võimsam kui selle eelkäijad.

Kaameras on kasutusel uus 20,2-megapiksline APS-C CMOS-sensor ISO-vahemikuga 100 – 16 000 (laiendatav kuni väärtuseni ISO 51 200. Koos täiustatud kõrglahutusega 150 000-pikslise RGB+IR mõõtesensoriga ja uuendusliku virvendustuvastusega tagab EOS 7D Mark II kaunilt säritatud pildid. Kaameral on redigeeritavad kerenupud ja ligikaudu 100%-lise katvusega uus pildiotsija. Tänu profitasemel videofunktsioonidele, sealhulgas reaalajas tihendamata HDMI-väljundile ja topeltpikslitega CMOS AF-tehnoloogiale, aitab EOS 7D Mark II oma loomingulisust proovile panna.

EOS 7D Mark II   EF-S18-135STM Top (Large)EOS 7D Mark II kaamera on loodud kiirete olukordade jaoks, jäädvustades ühes sekundis 10 täislahutusega kujutist. Osaliselt on see tänu uudselt kujundatud ja kuni 200 000 töötsüklit vastu pidavale katiku- ja peeglimehhanismile.

Reageerimiskiirust toetab 65 punktiga AF-süsteem, lukustudes objektidel terava täpsusega. Oma klassi kaamerate seas üks parimatest AF-süsteemidest, mille iga AF-punkt on risttüüpi1 ja keskpunkt topeltristtüüpi teravustamisega avaarvu f/2,8 korral, ning
EV-3 tundlikkus hämaras annavad täpsuse kõigis valgusoludes ja kõiksugu objektide puhul. EOS 7D Mark II võimaldab AF-süsteemi muuta kohandatava menüü abil, mis sarnaneb mudeli EOS-1D X omale, pakkudes vaba voli tundlikkuse ja objekti jälgimise üle, samas kui uus spetsiaalne AF-režiimi valikuhoob võimaldab kiirelt AF-välja režiimide vahel ümber lülituda ilma pilku pildiotsijast tõstmata.

Erinevates valgusoludes pildistades saavutatakse täpne säri tänu uuele 150 000 piksliga RGB+IR mõõtesensorile, mis on EOS-sarjas esimene infrapunaga ja virvendustuvastusega sensor. Uus tipptasemel virvenduse tuvastuse funktsioon tagab piltide jäädvustumise kõrgeima valgustasemega hetkedel, analüüsides intelligentselt valgusallikat ja tuvastades inimsilmale märkamatu virvenduse. Peale selle rakenduvad koos täiustatud mõõtesensoriga EOS iTR AF- ja AI Servo AF III tehnoloogiad, mis võeti esmakordselt kasutusele mudelis EOS-1D X, et pakkuda täpset objekti jälgimist.

EOS 7D Mark II BODY Back (Large)EOS 7D Mark II hoiab oma eelkäija mainet video tootmisel uue profitasemel salvestusfunktsioonide komplektiga. AF-jõudluse tagab Canoni ainulaadne topeltpikslitega CMOS AF-tehnoloogia, võimaldades filmida sujuva ja täpse teravustamisega. Esmakordselt saab EOS-sarjas nii Movie Servo AF-kiirust kui ka jälgimise tundlikkust kohandada, pakkudes täielikku kontrolli tõmbel teravustamise efektide ja objektiüleminekute korral. Kaamera jäädvustab iga sekundi murdosa tegevusest täis-HD-kvaliteediga ja kaadrisagedusvalikuga alates 24 kuni 60 k/s sujuvaks liikumiseks ja aegluubiefektideks.

Mudeliga EOS 7D Mark II jäädvustatud materjal ühildub olemasolevate professionaalsete videotöövoogudega tänu tihendamata (4 : 2 : 2) HDMI-väljundile välisseadmetesse. Tagamaks igal võttel profitasemel helisalvestuse, on kaameral EOS 7D Mark II uued spetsiaalsed mikrofoni- ja kõrvaklapipesad välisseadmete jaoks, aga ka vaikne juhtimine sätete muutmise helide jäädvustumise vältimiseks.

EOS 7D Mark II lubab jäädvustada ka keerulisemates oludes tänu täiustatud ilmastikukindlusele ja tugevale magneesiumsulamist korpusele. Peale selle on olemas ka sisseehitatud GPS ja digitaalne kompass, mis aitavad teil oma seiklusi kaardistada. 7D Mark II kuulub EOS-süsteemi, tänu millele saab kaameral kasutada rohkeid tarvikuid ja lisaseadmeid, sealhulgas uut akutalda.

Head Uudised GoodNews