1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon toob turule uue digipeegelkaamera EOS 1200D
Canon toob turule uue digipeegelkaamera EOS 1200D

Canon toob turule uue digipeegelkaamera EOS 1200D

EOS 1200DCanon tutvustab täna uut algajatele mõeldud digipeegelkaamerat EOS 1200D, mis muudab fotode ja täis-HD-videote jäädvustamise varasemast veelgi lihtsamaks. Algajatele digipeegelkaamera kasutajatele loodud mudel EOS 1200D on esimene Canoni kaamera, millega kaasneb mobiilseadmetele mõeldud rakendus EOS Companion, sisaldades kasulikke nõuandeid ja õpetusi kaameraga parima tulemuse saavutamiseks. Kaameras EOS 1200D on ühendatud Canoni kujutissüsteem intuitiivsete ja lihtsalt kasutatavate juhikute ning automaatrežiimidega, tagades piltide jäädvustamise lihtsuse.

Uus rakendus EOS Companion ja hõlpsalt sirvitav kiirjuhend annab teavet kaameranuppude paigutuse ja funktsioonide kohta. Rakenduse jaotis „Inspire” pakub ekspertide õpetusi ja sammhaaval ülesandeid, et tutvustada kasutajale talle sobivas tempos fotograafia põhitõdesid. See sisaldab selliseid populaarseid teemasid nagu lemmikloomad või inimesed ning pildistamisjuhiseid näiteks säriaja või vaatenurga kohta. Samuti sisaldab see rakendus veaotsingu juhist, et pakkuda kasulikke nõuandeid oma fotode parandamise ja kõige tüüpilisemate probleemide (nt hägused või ülesäritatud
pildid) vältimise kohta, aga ka soovitusi rühmapiltide ja maastike kadreerimiseks.

EOS 1200D_2EOS 1200D kvaliteetsed värvifotod saavutatakse 18-megapikslise APS-C CMOS-sensori ja Canoni DIGIC 4 protsessoriga. Jäädvustatavad pildid säilitavad isegi valguse vähenedes oma elavuse tänu kaamera heale jõudlusele ka hämaras. Üle kogu kaadri jaotuvate punktidega 9-punktine automaatteravustamissüsteem tagab iga stseeni pildistamisel kogu kaadri
ulatuses detailse kvaliteedi. Kiire sarivõttega saab jäädvustada pildisarju kiirusel kuni kolm kaadrit sekundis. Kasutades kaamera EOS 1200D stseeni intelligentset automaatrežiimi, mis valib automaatselt kõige sobivama kaamerasätete kombinatsiooni, on lihtne alati õige seadistusega pildistada.

EOS 1200D pakub täis-HD-videofunktsiooni (1080p). Suur valik lihtsalt kasutatavaid juhtnuppe võimaldab filmida, reguleerides ise säritust, teravustamist ja helinivood. Professionaalsena näiva montaaži jaoks laseb režiim Video Snapshot salvestada mitu lühikest videoklippi ning ühendab need kaameras automaatselt üheks kokkuvõtvaks videoks.

Tänu kaameras EOS 1200D peituvatele filtritele saab igale võttele kõigest ühe nupuvajutusega lisada ainulaadse omapära. Viit erinevat populaarset kunstipärast stiili, nagu miniatuuri-, kalasilma- ja mängukaamera efekti, saab rakendada nii enne kui ka pärast pildi tegemist.

EOS 1200D_3Kompaktne ja kerge EOS 1200D on hõlpsalt kaasaskantav. Kaamera suurte intuitiivselt paigutatud juhtnuppude kasutamine on lihtne ja instinktiivne, võimaldades liikumise pealt erinevaid sätteid kiirelt reguleerida. EOS 1200D sisaldab heledat optilist pildiotsijat stseenide paremaks kadreerimiseks ja 7,5 cm (3,0-tollist) teravat 460 000-punktise
eraldusvõimega LCD-ekraani reaalvaaterežiimis jäädvustamiseks.

Kaameraga EOS 1200D ühilduvate objektiivide ja tarvikute kohta leiab täpsemat teavet rakenduse EOS Companion abil. Võimalik on valida üle 70 EF-objektiivi vahel.

EOS 1200D põhiomadused

  • Suurepärane kvaliteet tänu suurele sensorile
  • Detailsed pildid, mida saab kärpida ja suures formaadis printida
  • Selged pildid isegi hämaras
  • Lihtsalt kasutatav stseeni intelligentne automaatrežiim
  • Sisseehitatud funktsioonijuht ja nutitelefoni rakendus Companion
  • Täis-HD-videod funktsiooniga Video Snapshot
  • Valgusjõuline 7,5 cm (3,0-tolline) LCD-ekraan
  • Kunstipärasus loominguliste filtrite abil
Head Uudised GoodNews