1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon tutvustab professionaalsetele videokaamerate kaugjuhtimispulti
Canon tutvustab professionaalsetele videokaamerate kaugjuhtimispulti

Canon tutvustab professionaalsetele videokaamerate kaugjuhtimispulti

Canon tutvustab professionaalsetele videokaamerate kaugjuhtimispultiCanon täiendas oma profitoodete sarja professionaalsetele videokaameratele mõeldud uue juhtmega Canoni kaugjuhtimispuldiga RC-V100. Koos uue puldiga tuleb välja ka mitu uut püsivaravärskendust, mis annavad Canoni maailmatasemel EF- ja kinofilmiobjektiividele ning EOS-kinofilmikaameratele uusi funktsioone.

Turu tagasiside põhjal loodud RC-V100 laiendab võimalike paigalduskohtade valikut, suurendab ühilduvust mitme kaameraga võtete puhul ning laseb seeläbi juhtoperaatoritel ja filmijatel soovitud võtte saavutamisele pühenduda.

Kõigile standardmenüüs olevatele kaamerasisestele funktsioonidele ligipääsu pakkuv RC-V100 sisaldab spetsiaalseid liideseid, mis võimaldavad kasutajatel reguleerida nii tavasätteid, nagu iiris, suum ja valge tasakaal, kui ka mitut keerulisemat sätet, nagu knee point / slope ja master pedestal. Kohandatud sätete jaoks on olemas neli nuppu, mis kannavad kaamerakorpusel oleva 1–4 määratava nupu funktsioone.

„Meie kliendid inspireerivad meid pidevalt oma loomingulisuse ja sooviga kasutada meie tooteid mõnel uudsel või eripärasel viisil – mõnikord isegi meie jaoks üllataval moel. Soovime väga sellist loomingulisust õhutada, suurendades veelgi jäädvustusvõimalusi. Ja selle tulemusel arendasimegi välja Canoni kaugjuhtimispuldi RC-V100,” ütles Canon Europe’i profitoodete turundusdirektor Kieran Magee.

Turuletuleku hetkel on Canoni juhtmega kaugjuhtimispult RC-V100 ühilduv paljude Canoni professionaalsete videokaamerate ja EOS- kinofilmikaameratega, sealhulgas ka XF300-sarja ning mudelitega EOS C100, EOS C300 ja EOS C500. Enne kaugjuhtimispulti turul olnud mudelitega ühilduvuse saavutamiseks on vaja tasuta püsivaravärskendust.

Head Uudised GoodNews