1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon tutvustas kuni A2 formaati printivat fotoprinterit imagePROGRAF PRO-1000
Canon tutvustas kuni A2 formaati printivat fotoprinterit imagePROGRAF PRO-1000

Canon tutvustas kuni A2 formaati printivat fotoprinterit imagePROGRAF PRO-1000

imagePROGRAF PRO-1000 1Canon tutvustas eile uut professionaalset fotoprinterit imagePROGRAF PRO-1000, mis on loodud kunstikoolidele, graafikakunstnikele, disaineritele ja profifotograafidele. Täiustatud 12 tindi süsteemi, uue 1,28-tollise prindipea ja protsessoriga imagePROGRAF PRO-1000 pakub kuni A2 formaadis väljatrükke kõigest ligikaudu kuue minutiga. Uus funktsioon tagab, et Canoni EOS-kaameratega tehtud pildid trükitakse eriti täpselt ja tõetruult ning WiFi- ja pilveühenduvus võimaldab printida paljudest erinevatest seadmetest ja populaarsetest rakendustest.

ImagePROGRAF PRO-1000 pakub ainulaadset 12 tindi süsteemi. LUCIA PRO tintide uus sari sisaldab selliseid toone nagu fotomust, matt must, hall ja fotohall. Koos spetsiaalsete Chroma Optimizer tintidega tagavad need intensiivsemate mustade toonide ja ühtlase läikega profikvaliteediga monokroompildid. ImagePROGRAF PRO-1000 prindib sujuvate üleminekute, väiksema teralisuse ja vähendatud bronzing-efektiga pilte.

imagePROGRAF PRO-1000Tänu uuele pilditöötlussüsteemile L-COA PRO tagab imagePROGRAF PRO-1000 tintide õige tasakaalu ja segu ning täpse tindipiisa paigutuse, et saavutada optimaalse kvaliteediga profitasemel fotod. Kvaliteeti parandab veelgi printeri võime võtta vastu 1200ppi kõrgresolutsiooniga kujutisandmeid, mis on tingitud täna turul olevate digikaamerate üha suurematest piksliarvudest. See lisafunktsioon tagab väljatrükkidel sujuvad ja peened jooned.

Canon toetab 17 ICC-profiiliga paberitüüpi – sealhulgas läikiv, poolläikiv ja matt. Lisaks võib kasutada ka lahtiseid A2 formaadis lehti,  andes tulemuseks kvaliteetsed fotod suuruses kuni 17 tolli.

Kasutades Canoni pistikprogrammi Print Studio Pro, saab printida erinevatest töötlustarkvarapakettidest nagu Adobe Photoshop ja Lightroom. Paljude ühendusvõimalustega imagePROGRAF PRO-1000 võimaldab printida juhtmevabalt erinevatest seadmetest, sealhulgas sülearvutitest, lauaarvutitest, tahvelarvutitest, nutitelefonidest ja kaameratest.  Tänu pilvest printimise toele otse printida ka pilveteenustesse (sh Dropbox ja Google Drive) salvestatud pilte.

Tänu väiksemale prindipeale ja optimeeritud sisekomponentidele on imagePROGRAF PRO-1000 äärmiselt kompaktne. Isegi 12 tindimahuti puhul kõigest ligikaudu 723 x 433 x 285 mm printer on sobiv stuudios või väiksemas klassiruumis laua peale mahutamiseks.

Uus imagePROGRAF PRO-1000 saabub kogu Euroopas müügile 2016. aasta alguses. See on esimene mudel Canoni uues profitasemel printerisarjas.

Printeri imagePROGRAF PRO-1000 põhiomadused:

  • Kvaliteetsed kuni A2 formaadis väljatrükid
  • Tõetruult reprodutseeritud värvitoonid ja detailid
  • WiFi-ühenduvus ja pilvest printimine
  • Pistikprogramm Print Studio Pro
Head Uudised GoodNews