1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canon tutvustas uut välklampi Macro Ring Lite MR-14EX II
Canon tutvustas uut välklampi Macro Ring Lite MR-14EX II

Canon tutvustas uut välklampi Macro Ring Lite MR-14EX II

Canon-MR-14EX-II-Macro-Ring-LightCanon laiendas oma EOS-süsteemi, tuues turule uue välklambi Macro Ring Lite MR-14EX II peegelkaamerat kasutavatele makrofotograafia huvilistele. Välklamp Macro Ring Lite MR-14EX II pakub paindlikkust paljude eri objektide valgustamiseks ja pildistamiseks ning sisaldab mitut uuendust, sealhulgas eraldiseisva välgupea kasutamist, paremat reageerimiskiirust ja täiustatud kohandatavaid funktsioone.

Canoni EOS-sarja digipeegelkaameratega ühildudes pakub Macro Ring Lite MR-14EX II fotograafidele täisautomaatset E-TTL II valgusmõõdistust, et võimaldada täpset ja ühtlast säri. Täiustatud fokusseerimislampides on kasutusel uued ereda valge valgusega LED-tuled, mis pakuvad oma eelkäijast paremat valgustugevust ja muudavad hämarates oludes valgustamise lihtsamaks. Uus välklamp pakub fotograafidele suuremat paindlikkust uute eraldi juhitavate vasak- ja parempoolsete välkudega ning võimsa juhtarvuga 14, võimaldades kasutajatel leida erinevaid valguse seadistusviise suurendusega lähivõtete tegemisel.

Kasutajad saavad kasutada seadet Macro Ring Lite MR-14EX II ka juhtmevaba optilise masterseadmena, et EX-sarja Speedlite-välke kaugelt juhtida ja käivitada, kontrollides nii infrapuna kaudu kuni kolme väliste välklampide rühma. Valgusmäärade kohandamine käib integreeritud LCD-paneelilt, pakkudes paremat valgustäpsust. Saadaval on ka 12 uut kohandatavat funktsiooni ja kolm uut personaalset funktsiooni, mis pakuvad fotograafidele vabadust sätteid konkreetse väljakutse tarbeks täiendavalt reguleerida.

Macro Ring Lite MR-14EX II sisaldab ka palju uusi ja täiendatud funktsioone, mis pakuvad paremat käsitsemislihtsust. Muudetud juhikud tähendavad, et kasutajad saavad seadet oma digipeegelkaamera menüüst aktiveerida, samas kui uus näidik kuvab välklambi laadimisprogressi, mida on täiendatud vaid 5,5 sekundile ja muudetud peaaegu hääletuks.

Peale selle sisaldab uuenenud keredisain uut ühe puutega lukustushooba, mis muudab selle EOS-kaameratele kinnitamise kiireks ja lihtsaks. Uus metalne tugijalg ja tolmueemaldusmehhanism pakuvad täiendavat vastupidavust ja töökindlust, samas kui juhe on kinnitatud välklambi kere paremale poolele, et vältida kaamera päästikunupu häirimist. Üldkujundus muudab lihtsaks ka objektiivifiltrite kinnitamise.

Macro Ring Lite MR-14EX II põhiomadused

  • Ringikujulise disainiga välklamp mitmekülgseks valgustamiseks
  • Kaks eraldi reguleeritavat lampi
  • Suur jõudlus – juhtarv 14 (ISO 100)
  • Teiste välklampide juhtmevaba vallandamine
  • LED-lambid parandavad hämaras teravustamist
  • Lihtsalt kasutatavad juhikud
  • Kiire ja vaikne taaslaadimine
Head Uudised GoodNews