1. Avaleht
  2. Toode
  3. Canonil tulid välja uued PowerShot, IXUS ja PIXMA PRO mudelid
Canonil tulid välja uued PowerShot, IXUS ja PIXMA PRO mudelid

Canonil tulid välja uued PowerShot, IXUS ja PIXMA PRO mudelid

IXUS 275 HS BK FSLCanon esitles PowerShot, IXUS ja PIXMA PRO uute mudelite kollektsiooni. Suure suumiga kaamera PowerShot SX410 IS on tõhus reisipiltide jäädvustamiseks, IXUS 275 HS liikvel olles pildistamiseks ning uued printerid PIXMA PRO-100S ja PIXMA PRO-10S kõige erilisemate hetkede jagamiseks.

Jäädvusta erilist – PowerShot SX410 IS

Kaameral PowerShot SX410 IS on 40-kordne optiline suum. Väikesesse korpusesse on mahutatud ka ZoomPlus tehnoloogia, mis suurendab suumi 80-kordseks. Tänu sellele saab jäädvustada nii kaugel kui ka lähedal olevaid objekte. Kaamera 20-megapiksline andur, DIGIC 4+ protsessor ja Intelligent IS teholoogia tagavad detailitäpsuse ja minimaalse hägususe. Mitmed Canoni praktilised režiimid, sealhulgas nutikas automaatrežiim ja loomingulised filtrid, võimaldavad loomingulist lähenemist. HD-videoid (720p) salvestades saab jäädvustatu vaid nupuvajutusega uuesti üle vaadata. Kiire sildkaamera ergonoomiline käepide muudab seadme käepäraseks ja tagab parema stabiilsuse ka kaugel asuvaid objekte suumides.

PowerShot SX410 IS Beauty BlackSuurepärane kaaslane – IXUS 275 HS

IXUS 275 HS kaamera tagab kõrge kvaliteedi. Mugavalt taskusse mahtuv kaamera on kompaktse ja õhukese kujunduse ning metalse korpusega. Kaameras on ühendatud 12-kordne optiline suum Canoni HS-süsteemi ja 20,2-megapikslise CMOS-anduriga, mis tagab piltide kvaliteedi kõigis valgustingimustes. Uus rakendus Canon Camera Connect võimaldab kaamerat nutitelefoni abil juhtida ja juhtmevaba kaugpildistamist kasutada.

Pärast piltide tegemist on neid lihtne sõprade ja perega jagada või teistele seadmetele edastada, sest kaameral on mitu ühenduse loomise valikut. Dynamic NFC ja WiFi abil saab pilte vaadata Canon Connect Station kaudu  ja neid sinna salvestada, edastada nutitelefoni, üles laadida Canoni pilveteenusesse irista ja veebis jagamiseks suhtlussaitidele laadida.

PIXMA PRO-100S Mk II FRT wPAPERPIXMA PRO-100S ja PIXMA PRO-10S

PIXMA PRO-100S ja PIXMA PRO-10S vahetavad välja Canoni olemasolevad printerid PRO-100 ja PRO-10. Uutel mudelitel on mitu uut ühendussuvandit, mis võimaldavad hõlpsalt detailirohkeid pilte printida.

Printeris PIXMA PRO-100S kasutatakse 8 värviainepõhist tinti, et luua kiirelt kuni A3+ suurustes kvaliteetseid väljatrükke. Printeris PIXMA PRO-10S on pigmendipõhised tindid, milles kasutatakse 10 erinevat tinti koos intensiivsuse optimeerijaga, et tagada sügavmust värv ja pikalt kestvad kvaliteetsed väljatrükid.

PIXMA PRO-10S Mk II FRT wPAPERCanoni uusimate PIXMA PRO printeritega on seadmete ühendamine ja printimine lihtne. Valik on lai: võimalik on printida selliste pilveteenuste kaudu nagu DropBox™, Flickr™, Facebook™, Google Drive, One Drive, Canoni teenus PIXMA Cloud Link või seadistada printimine WiFi, Etherneti, PictBridge’i, mobiiltelefoni või tahvelarvuti kaudu.

PIXMA PRO-100S ja PIXMA PRO-10S ühilduvad ka Canoni uue rakendusega Pro Gallery Print, mille abil saab tahvelarvutist luua ühenduse fotode ja videote pilvemajutuse teenustega Zenfolio ja SmugMug, mis võimaldavad printida kvaliteetseid fotosid.

Canon Europe

Canon Europe on regionaalne müügi- ja turundusettevõte, mis esindab 116 riigis tegutsevat kontserni Canon Inc. Ettevõte annab tööd enam kui 11 000 inimesele Euroopas, Lähis-Idas ja Aafrikas. Canoni tooteportfelli kuuluvad digitaalseid kompakt- ja peegelkaamerad, televisioonis kasutatavad objektiivid, kaasaskantavad röntgeniaparaadid, mitmefunktsioonilised ja professionaalsed printerid ning nendega seotud teenused. Canon investeerib suures mahus uurimis- ja arendustöösse, et tagada oma klientidele alati kõige paremad ja uuenduslikumad tooted ja teenused. Alustades harrastusfotograafidest ja lõpetades suurte trükiettevõtetega võimaldab Canon kõigil oma klientidel teoks teha nende enda kirge piltide vastu. Lisateavet Canon Europe’i kohta leiate aadressilt www.canon-europe.com.

Head Uudised GoodNews