1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Eesti äriinglid ennustavad Guestjoys edu
Eesti äriinglid ennustavad Guestjoys edu

Eesti äriinglid ennustavad Guestjoys edu

Tartus toimunud Startup Day´l valisid Eesti äriiinglid Tehnopol Startup Inkubaatori ettevõtte Guestjoy kõige lootustandvamaks ettevõtteks ning investeerivad sinna 160 000 eurot, et ettevõte saaks välisturugudele areneda.

Eesti äriinglite esindaja Heidi Kakko sõnul ei olnud tegemist esitlusvõistlusega ja tiime on vaadatud juba kahe kuu jooksul. „Inglid tegid otsuse puhtalt investeeringu kontekstis ning Guestjoy puhul veensid meeskonna senised saavutused sihtturule pakutava lahenduse osas investoreid kõige rohkem. Võtsime arvesse ka seda, et nende sihtturg on piisavalt suur, et olla ka investori jaoks huvitav. Täna on seal reaalne väärtuspakkumine olemas ja nüüd tuleks teha tööd sellega, et ka kliendid seda võimalikult kiirelt tunda saaksid,“ lisas Kakko.

„Täiesti võimas tunne on. Me ise teame, mida ja kui hästi me teeme, aga see tunne on võimas, et suudame selles ka teisi veenda,“ rõõmustas Guestjoy kaasasutaja Annika Ülem. „Saadud investeeringut sooviksime kasutada rahvusvaheliseks arenguks ja inimeste juurdepalkamiseks. Tootearendus ja müük on need märksõnad, millele keskendume,“ kirjeldas Ülem Guestjoy järgmisi plaane.

Startup Inkubaatori juhi Martin Goroško sõnul on Guestjoyl täna juba olemas reaalne käive ja kliendibaas, mis mõjub investori jaoks atraktiivselt. Investeeringu abiga saab startup hõivata uusi turge, milleks tuleb laiendada müügimeeskonda.

Head Uudised GoodNews