1. Avaleht
  2. Hea Eesti asi
  3. Eesti idufirma Robus asub koduse virtuaalse jõusaali abil maailma vallutama
Eesti idufirma Robus asub koduse virtuaalse jõusaali abil maailma vallutama

Eesti idufirma Robus asub koduse virtuaalse jõusaali abil maailma vallutama

Robus Athletics avas maailmas ainulaadse netitreeningplatvormi, kus Eesti tipptreenerid aitavad klientidel koduste videotreeningute abil saavutada jõusaaliga võrreldavaid tulemusi.

Treeneriteks on teiste seas personaaltreener Igor Burdin, olümpiasportlane Kalev Ermits, triatleet Sandra Luik, fitnessist Elisabeth Atamanski ja Eesti üks edukaimaid kulturiste Peep Reinart. Kliendil on võimalus liituda Robuse Teekonnaga (Journey), mis koosneb kolmest treeningust nädalas: jõutreening, jõuvastupidavustreening ja mobiilsus-taastustreening. Treenija saab koos ühe treeneriga progresseeruda nädalast nädalasse ja kuust kuusse. “Nii saab trennisõber olla kindel, et tema areng on optimaalne ka siis, kui varasem kokkupuude ja teadmised treenimisest ei ole suured,“ ütles ettevõtte asutaja ja tegevjuht Mikk-Alvar Olle.

Seni peamiselt Gym Barsi kaubamärgi all treeningvarustuse tootmisele ja müügile keskendunud ettevõtte kaasasutaja Karl-Markus Antsoni sõnul ei ole Robuse puhul oluline, kas oled vana trennihunt või tegemas alles esimesi samme. „Robus pakub jõusaaliga võrreldavat kogemust ja tulemusi algajast väga edasijõudnud treenijale,“ ütles ta.

Eestis toodetud treeningvarustus on tänu nutikale disainilahendusele muutnud kummilintidel treenimise mugavaks ja tunnetuslikult väga sarnaseks hantlitele. Gym Barsi stardikomplekt sisaldab vasturaskusi 152 kilo ulatuses, mahtudes erinevalt vabaraskustest väikesesse kandekotti ja olles eelnevast võrreldamatult soodsam. Treeningstiili eelnevalt tõestatud, uuringutel põhinev kontseptsioon võimaldab treenijal saavutada jõusaaliga võrreldavaid tulemusi.

„Viimased aastad on muutnud paljude inimeste treeningharjumusi ja kodune treenimine saanud normaalsuseks. Kuigi maailmas on tekkinud omajagu rühmatreeningute videoplatvorme, siis puudus mugav ja tõhus viis kodus lihastoonuse tõstmiseks sarnaselt jõusaaliga. Jõusaaliinventar on ka väga kallis ja võtab palju ruumi, mida enamasti kodudes ei leidu. Mõistsime, et ehitades meie populaarse Robus Gym Barsi ümber ka videotreeningute platvormi, saame kliendile pakkuda terviklikku ja kättesaadavat ökosüsteemi – nii treeningraskusi kui ka treenereid, kelle videotreeningute järgi tulemuslikult treenida,“ lausus Olle.

Robus kaasas eelmisel aastal treeningvarustuse tootmise käivitamiseks edukalt raha platvormil Kickstarter. Robusel on täna kliente juba 40 riigis üle maailma.

Head Uudised GoodNews