1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Eesti suurim konverents keskendub ärikasvule läbi isikliku ja digitaalse arengu
Eesti suurim konverents keskendub ärikasvule läbi isikliku ja digitaalse arengu

Eesti suurim konverents keskendub ärikasvule läbi isikliku ja digitaalse arengu

Juba novembris toimub Eesti läbi aegade suurim konverents, kuhu oodatakse ligi 5000 osalejat viiest maailmajaost ja rohkem kui 100 riigist üle kogu maailma. Konverentsile on oodatud ka Eesti ettevõtlikud inimesed, kes soovivad läbi isikliku arengu saavutada edu äris, teha seda maailma säästval viisil ja sealjuures laiendada oma kontaktivõrgustikku üle kogu maailma.

Kongressi põhiprogramm kestab kokku 5 päeva, mille jooksul pakutakse osalejatele enam kui 190 tundi sisukaid koolitusi, seminare, töötubasid ja maailmatasemel esinejaid. Konverentsi programmi osana toimub mess, mille raames kohalikud ja rahvusvahelised ettevõtted saavad tutvustada oma tooteid ja teenuseid ning luua ärikontakte. Lisaks haridus- ja äriprogrammile on konverentsi programmis ettevõttekülastused ning vabaaja- ja kultuuriprogramm, mille kaudu tutvustatakse külalistele Eestit, sh tuntud ja tunnustatud Eesti inimesi ja ettevõtteid.

Paralleelselt toimub Kultuurikatlas ka avatud ülemaailmse osalejaskonnaga häkaton, kus ettevõtlikel inimestel on võimalik rahvusvahelistes meeskondades luua 48 tunni jooksul oma idee digitaalne prototüüp ja esitleda seda investoritele. “See on suurepärane võimalus tutvustada ühest küljest maailma JCI liikmetele Eestit ning samal ajal tuua eestlastele koju kätte võimalus osaleda niivõrd suurel ja sisukal, maailmatasemel konverentsil,” kommenteeris JCI Estonia president Anni Oja.

Programmi põhiosa sündmused toimuvad Tallinnas, kuid eriprogrammid viivad külalisi ka teistesse Eesti paikadesse. “Konverentsi programm on tõeliselt huvitav, pakkudes tegevust ja uusi teadmisi mitmesugustes valdkondades. Teeme selles osas koostööd Edu Akadeemia, Garage48 ja maailmakoristust vedava “Teeme ära!” liikumisega,” lisas Oja.

JCI (Junior Chamber International) on enam kui saja-aastase ajalooga rahvusvaheline mittetulunduslik organisatsioon, kuhu kuuluvad aktiivsed ja ettevõtlikud inimesed. Tegutsedes täna 117 maailma riigis ja ühendades enam kui 150 000 liiget on JCI peamine ülesanne pakkuda arenguvõimalusi, mis julgustavad algatama ühiskonnas positiivseid muutusi.

JCI maailmakongress on organisatsiooni aasta tippsündmus, kus osaleb ligi 5000 osalejat viielt kontinendilt ja rohkem kui 100 riigist. Konverents toimub igal sügisel eri riigis.

Head Uudised GoodNews