1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Eestiga seotud erainvestorid ostavad ISS Eesti
Eestiga seotud erainvestorid ostavad ISS Eesti

Eestiga seotud erainvestorid ostavad ISS Eesti

ISS Eesti uued omanikud on Triinu Reinold, Ülo Kallas, Roberto de Silvestri ja Elio Cravero, kes kõik on igapäevatöös seotud ka ärikinnisvarale spetsialiseerunud investeerimisfirmaga Colonna.

Triinu Reinoldi sõnul on vajadus professionaalse ja kompaktse kinnisvarahooldusteenuse järele Eestis üha kasvav ning eriti hindavad selle teenuse puhul tipptaset välisinvestorid. „1500 töötajaga ISS kuulub täna Eesti suurimate ettevõtete hulka, olles teenuse kvaliteedi ja uute tehnoloogiate kasutusele võtmise poolest teiste pakkujate seas turul eesrinnas. Usaldame ISS-i tänast juhtkonda, hindame kõrgelt nende nägemust ja soovime ettevõtte seniseid teenuseid jõudsalt edasi arendada,” ütles Reinold.

ISS Eesti tegevjuhi Mikk Sillamaa kinnitusel valis ISS Grupp ostjaid hoolega, sest kõige olulisem oli leida partner, kes jätkaks ISS Eesti väärtuste kandmist ja tagaks järjepidevuse kõikidele ettevõtte töötajatele. „Viimastel aastatel oleme jõudsalt arendanud ärihaldus- ja tehnohooldusteenuseid, mis teeb meid täna juhtivaks kinnisvarakorrashoiu tervikteenust pakkuvaks ettevõtteks Eestis. See on olnud võimalik tänu meie professionaalsele meeskonnale, keda tunnustame kõrgelt. Ka uute omanikega jätkab ISS Eesti tegevust valitud kursil,“ ütles ta.

Ettevõtte uus nimi saab selgeks järgmiste kuude jooksul.

Fotol vasakult: Mikk Sillamaa (ISS Eesti tegevjuht), Ülo Kallas, Triinu Reinold, Kaur Õllek (ISS Eesti Baltikumi finantsjuht), Margus Välling (ISS Eesti Baltikumi müügi- ja ostudirektor).

Foto autor: Andres Raudjalg

Head Uudised GoodNews