1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Eestisse tuleb maailmakuulus tööandja turunduse ekspert Brett Minchington
Eestisse tuleb maailmakuulus tööandja turunduse ekspert Brett Minchington

Eestisse tuleb maailmakuulus tööandja turunduse ekspert Brett Minchington

Juba 14. novembril jõuab Eestisse tööandja turunduse maailmatasemel tipptegija Brett Minchington, kes on üks valdkonna teerajajaid. Ta on rahvusvaheline tööandja brändingu strateeg Austraaliast. Brett Minchington viib Eestis läbi tööandja turunduse juhtimise meistriklassi, mis toimub Kultuurikatlas ja seda korraldab Instar EBC OÜ.

„Organisatsiooni kui tööandja kuvand mõjutab üha tugevamalt organisatsiooni tulemuslikkust. Tööandja turunduse valdkond on noor, mistõttu paljud tööandjad seisavad silmitsi küsimustega, kuidas seda teha ja kelle vastutusala see on. Brett Minchingtoni meistriklass on ainulaadne võimalus saada osa maailmatasemel tööandja brändingu parimatest praktikatest, omandada teadmised ja saada tööriistad süsteemseks edasi liikumiseks. Minchingtoni tasemel tegijaid ei satu Eestisse tihti, mistõttu ei tasu käest lasta võimalust luua oma organisatsioonile oluline konkurentsieelis, mis tasub ära lühi- ja pikaajalises plaanis nii suurele kui ka väiksele organisatsioonile,“ ütles Instar EBC OÜ tegevjuht Kersti Vannas.

Brett Minchington on üks maailma esimesi tööandja brändingu eksperte. Ta on esinenud väga paljudel konverentsidel, korraldanud valdkonna suursündmust World Employer Branding Day ja pannud oma metoodikad ning kogemused kirja seitsmesse raamatusse. Konverentsil jagab Minchington tööandja turunduse parimate praktikate näiteid üle maailma, seda nii tehnoloogia, sotsiaalmeedia, juhtimise kui ka peamiste tööjõutrendide vaatest.

„Personalijuhi üks mitmetest rollidest on olla ka turundaja. Bretti tööandja brändingu meistriklass toob Eestisse näiteid parimatest praktikatest maailmas, annab selgeid suuniseid, kuidas tööandja turunduse strateegia mõjukust kasvatada ja tulemusi mõõta. See inspireerib ja avab uue vaatenurga, kuidas oma töös parem olla,“ sõnas Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE tegevjuht Kärt Kinnas.

Üritus toimub 14. novembril Kultuurikatlas kell 9.00 – 18.30 ja see viiakse läbi inglise keeles. Rahvusvahelise tööandja brändingu konverentsi külalisesinejaks on Felix Kolodzinski (tehnoloogiaettevõte Accenture), kes toob publikuni parimad kogemused ja näited tööandja brändingus. Päeva juhib Instar EBC OÜ tegevjuht ja asutaja Kersti Vannas. Ürituse korraldajaks on tööandja turundusagentuur Instar EBC OÜ koostöös Eesti Personalijuhtimise Ühingu PAREga. Rohkem infot leiab ürituse veebilehelt.

Instar EBC on Eesti esimene tööandja turunduse agentuur aastast 2007. Viime läbi uuringuid, pakume konsultatsioone, aitame organiseerida kampaaniaid ja oleme organisatsioonidele partneriks tööandja brändi loomisel. Meie eesmärgiks on aidata organisatsioonidel luua tugev tööandja bränd.

Head Uudised GoodNews