1. Avaleht
  2. Äri
  3. Eestlane asus juhtima maailma juhtiva logistikafirma DB Schenker ühte võtmeüksust
Eestlane asus juhtima maailma juhtiva logistikafirma DB Schenker ühte võtmeüksust

Eestlane asus juhtima maailma juhtiva logistikafirma DB Schenker ühte võtmeüksust

Senine AS Schenkeri juhatuse liige ja Baltikumi müügidirektor Kristo Vrager asus novembrist juhtima maailma ühe suurema logistikakontserni DB Schenker globaalsete kliendihangete üksust.

“Väljakutse on võimas ja veelgi võimsam on vastutus, sest DB Schenkeri globaalsete kliendihangete kogumaht ulatub miljarditesse eurodesse,” selgitas Vrager, kelle uueks ametipositsiooniks DB Schenkeri kontserni struktuuri järgi on Head of Global Tender Management ehk globaalsete kliendihangete üksuse juht.

Kristo Vrager. Foto: AS Schenker

Väljakutse on võimas ja veelgi võimsam on vastutus.

Globaalsete kliendihangete üksuse otsene vastutusala on rahvusvaheliste koostööpakkumiste planeerimine ja käsitlemine, võidetud hangete ellu rakendamine ja mitte võidetud hangete järel analüüsimine, mis aitaks kontsernil tehtust tulevikus õppida ja asju veelgi paremini teha. “Peamine eesmärk on hangete jaoks sisendi kogumine ja sünteesimine meie globaalse haardega klientidele efektiivse ja hästitoimiva lahenduse loomiseks. Piltlikult öeldes tuleb meil sadadest pisikestest kildudest kokku panna perfektse mustriga kaunis mosaiik,” selgitas Vrager. Globaalselt töötab kliendihangete üksuses sadakond inimest.

“Muidugi on see võimalus, millest olin koheselt valmis kinni haarama. On ilmselge, et nii vastutusrikkasse ametisse valimine on suur tunnustus ka kogu Schenkeri Eesti meeskonna tööle ja tulemustele Balti riikides,” rõhutas Vrager, kes on Schenkeris töötanud juba ligi 15 aastat, neist viimased kolm Balti riikide müügidirektorina.

Nii vastutusrikkasse ametisse valimine on suur tunnustus ka kogu Schenkeri Eesti meeskonna tööle ja tulemustele Balti riikides.

Kristo Vrager rõhutas veel, et töö DB Schenkeris on teda aastaid paelunud just kontserni globaalse haarde ning väga selgelt innovatsioonile ja arengule suunatud mõtteviisi poolest. “Kontinentide vahelised nulljalajäljega kaubaveo lennud või sajad uued elektriveokid suurlinnades on vaid mõned viimase aasta-paari initsiatiivid. Selge on see, et ka globaalsete hangete võitmiseks tuleb kontsernil olla pidevalt innovatsiooni ja keskkonnasäästu esirinnas,” loetles Vrager tööandja tugevusi.

Ka globaalsete hangete võitmiseks tuleb kontsernil olla pidevalt innovatsiooni ja keskkonnasäästu esirinnas.

Head Uudised GoodNews