1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Euroopa suurim õigusabikulude kindlustusselts D.A.S. avas Tallinnas kolmanda müügiesinduse aadressil Tähesaju 14
Euroopa suurim õigusabikulude kindlustusselts D.A.S. avas Tallinnas kolmanda müügiesinduse aadressil Tähesaju 14

Euroopa suurim õigusabikulude kindlustusselts D.A.S. avas Tallinnas kolmanda müügiesinduse aadressil Tähesaju 14

Tähesaju 14 asuva ärimaja 4. korrusel tööd alustanud müügiesindus on avatud tööpäeviti kell 10-18.  Lisaks on D.A.S.-il Tallinnas kesklinna esindus aadressil Toompuiestee 5/Luise 2. Senine Veerenni esindus kolis aadressile Järvevana tee 9 ja sai nimeks Järvevana müügiesindus. Regionaalsed kontorid töötavad D.A.S.-il Tartus ja Pärnus.

D.A.S. Õigusabikulude Kindlustuse ASi juhatuse liikme Maiko Kalveti sõnul otsustati Tallinnas kolmas müügiesindus avada seepärast, et inimeste huvi oma õigusalaste riskide kindlustamise vastu on hüppeliselt kasvanud. “Kui Lääne-Euroopas on oma õigusabikulud kindlustunud rohkem kui 40% peredest, siis tänaseks on murrang toimunud ka Eesti inimeste hoiakutes,” rääkis Kalvet. “Ka Eesti inimesed on hakanud mõistma, et pole mingit põhjust ise kergekäeliselt kinni maksta kellegi teise süül tekkinud lisakulu või saamata jäänud tulu. Nii saame juba igas kuus keskmiselt 65 pöördumist klientidelt erinevate juriidiliste kahjujuhtumite lahendamiseks.”

1928. aastal asutatud D.A.S. on Euroopa suurim õigusabi kindlustaja, mis tegutseb 16 Euroopa riigis. Eestis 2006. aasta novembris tegevust alustanud D.A.S. Õigusabikulude Kindlustuse AS pakub erinevate õigusabikulude kindlustamist, oma klientidele juriidilist nõustamist ning õiguslike huvide kaitsmist nii Eestis ja välismaal. D.A.S. hüvitab klientidele advokaatide, tunnistajate ja kohtuekspertide tasud, riigilõivud, kohtuotsuse järgi väljamõistetud vastaspoole kohtukulu, reisikulu välismaistes kohtutes toimuvatele istungitele ja täitekulu ning tasub vajadusel kliendi eest ka kautsjoni. Eestis algavad õigusabikulude kindlustuse hinnad 5 eurost kuus.

Head Uudised GoodNews