1. Avaleht
  2. Toode
  3. Fazer rõõmustab šokolaadisõpru ja teeb magusa energiasüsti
Fazer rõõmustab šokolaadisõpru ja teeb magusa energiasüsti

Fazer rõõmustab šokolaadisõpru ja teeb magusa energiasüsti

Fazer__Pure_DarkFazeri šokolaadimeistrid on valmis saanud eksklusiivse 70%-lise kakaosisaldusega tumeda šokolaadi sarja Pure Dark. Neljast innovaatilisest maitsest koosnev premium klassi šokolaadikollektsioon jõuab Eesti poodidesse oktoobri alguses.

Fazer Eesti maiustuste kategooriajuht Triin Aasma sõnul on 70%-lise kakaosisaldusega tume šokolaad tervislikuks alternatiiviks teistele šokolaadidele, kuna sisaldab reeglina vähem suhkrut ning on rikas mineraalide ja antioksüdantide poolest. “Tumeda šokolaadi tarbimine on eestlaste seas viimastel aastatel pidevalt kasvanud ning täna moodustab tume šokolaad Eestis müüdavatest šokolaaditahvlitest ligikaudu neljandiku. Loodame Fazer Pure Dark kollektsiooni täiesti uudsete omapäraste maitsetega šokolaadidega seda osakaalu veelgi suurendada eriti eelolevatel sügis- ja talvekuudel, kui energiat kipub nappima,” sõnas Aasma.

Fazeri Pure Dark kollektsioon koosneb neljast erimaitselisest šokolaaditahvlist, millest kõige innovaatilisem on kergelt soolaka alatooniga röstitud maisiga šokolaad. “Kuigi mõte röstitud maisist šokolaadi sees võib esialgu tunduda võõras, on just see maitse võitnud kõik pimetestid ning on degustatsioonidel olnud vaieldamatu lemmik,” sõnas Aasma. Lisaks on Pure Dark sarjas kohvi ja kardemoni maitseline šokolaad, mündišokolaad ning traditsiooniline pehmemaitseline tume šokolaad.

Et tagada šokolaadide värskus ka pärast nende avamist, on Pure Dark sarja tahvlid pakendatud 95-grammistesse modernse disainiga elegantsetesse kartongist pakenditesse, mida on lihtne taassulgeda. Sarja šokolaaditahvlite murdejooned on paigutatud toodetele nii, et see võimaldaks mugavalt murda kolme erineva suurusega tükke. Kõik šokolaadid on madala laktoosisisaldusega ning sisaldavad vaid looduslikke maitseaineid. Sarnaselt kõikidele teistele Fazeri maiustustele on Pure Dark šokolaadid toodetud Soomes. Pure Dark kollektsiooni šokolaadide soovituslik jaemüügihind on ligikaudu 2,60 eurot.

Fazer toetab igakülgselt tarbijateadlikkuse kasvu Eestis ning on tänulik, et Toiduliit on algatanud iga-aastase tumeda šokolaadi toimeomadusi tutvustava kampaania ”Tükike tumedat teeb head”. Toiduliidu andmetel on mitmed teadusuuringud näidanud, et mõõdukas koguses tumeda šokolaadi söömine aitab kaasa kõrgenenud vererõhu alandamisele ning südamehaiguste ennetamisele, pärsib hammastel kaariese teket, mõjub hästi ajutegevusele ning loob hea meeleolu, kuna stimuleerib nn õnnehormooni endorfiini teket. Selleks, et tume šokolaad organismile toetavalt ja tervislikult mõjuks, võiks tumedat šokolaadi päevas süüa keskeltläbi kolm tükikest.

Fazer Grupp on pereettevõte, millele pandi alus 1891. aastal, kui Karl Fazer avas oma esimese kohviku Helsinkis. Täna on grupi tooteportfellis valmistoidud, maiustused, pagari- ja kondiitritooted ning esindatud ollakse kaheksas riigis. Ettevõtte kaubamärkidest on Eestis tuntumad Karl Fazer, Geisha, Kodusai, Fazeri Must leib, Dumle, Tutti Frutti ja Marianne.

Head Uudised GoodNews