1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Forbes valis Pipedrive’i 100 parema pilveteenuse ettevõtte hulka
Forbes valis Pipedrive’i 100 parema pilveteenuse ettevõtte hulka

Forbes valis Pipedrive’i 100 parema pilveteenuse ettevõtte hulka

Eesti päritolu müügitarkvara ettevõte Pipedrive jõudis majandusajakirja Forbes koostatud maailma saja mõjukama pilveteenuse ettevõtte edetabelisse, saavutades tihedas konkurentsis 77. koha.

Pipedrive’i juhatuse esimehe ja ühe asutaja Timo Reini sõnul kinnitab Forbesi edetabelisse jõudmine, et Pipedrive teeb õiget asja ja on väärtuslik tööriist müügiinimestele nende igapäevatöö korraldamisel. „Hoiame turunišis väga tugevat positsiooni, olles väiksemate müügitiimide seas stabiilselt kõige kõrgemalt hinnatud kliendisuhete haldamise pilveteenus maailmas,“ lisas Rein.

Forbes koostas eraomandis pilveteenuse ettevõtete edetabelit neljandat korda. Pipedrive pääses paremate sekka ka 2018. aastal, jäädes siis 84. kohale. Reastamise aluseks on ettevõtete kasv, müüginumbrid, väärtus ja kultuur, samuti võetakse arvesse 40-liikmelise žürii hinnangut ettevõtete mainele.

Pipedrive’i asutasid 2010. aastal viis Eesti müügimeest: ettevõtte tänane juht Timo Rein ja Urmas Purde, Martin Tajur, Ragnar Sass ja Martin Henk. Täna kasutab Pipedrive’i müügitööriistu ligikaudu 90 000 ettevõtet rohkem kui 150 riigis. Firma on kaasanud 90 miljoni dollari väärtuses investeeringuid.

Head Uudised GoodNews