1. Avaleht
  2. Majandus
  3. FOTOD! Coca-Cola Plaza avas luksuslikult ümberehitatud uued saalid
FOTOD! Coca-Cola Plaza avas luksuslikult ümberehitatud uued saalid

FOTOD! Coca-Cola Plaza avas luksuslikult ümberehitatud uued saalid

Fotod: Andres Raudjalg

Forum Cinemas Coca-Cola Plaza kinos on lõpusirgele jõudnud mitu uuendustööd, mille raames avati kaks ülimugavate recliner toolide ja Baltikumis uudse LUXE kontseptsiooniga sisustatud kinosaali. Lisaks on uute boonuste ja võimalustega täienenud ka Kinoklubi püsikliendi programm.

LUXE kinosaalid on Forum Cinemas omanikfirma Odeon Groupi kaubamärk, mis tähistab suuremat mugavust ning eriti kvaliteetset pilti ja heli. „Kahe kinosaali sisustus sai täielikult uuendatud, aga peamine muutus on ikkagi see, et nüüd on kahes saalis kõik tavatoolid välja vahetatud eriti mugavate recliner toolide vastu, milles saab end mõnusasse asendisse lasta ja kinoekraani nautida,“ selgitas Forum Cinemas tegevjuht Kristjan Kongo. „Toolid sarnanevad A. Le Coq Sviidis olevatega, kuid Sviidis on lisaks võimalus otse toolil olevalt ekraanilt ka toite ja jooke tellida ning saali juurde kuulub ka eraldi privaatne lounge osa. Esimene uus LUXE saal on avatud ja ootab kinokülastajaid ning teises saalis saame viimased detailid paika juuni alguseks.“

Kongo lisas, et varasemaga võrreldes on uuenduse läbinud saalides nüüd küll istekohti mõnevõrra vähem, kuid kuna kliendid ootavad järjest suuremat mugavust ja terviklikult meeldivat kinos käimise elamust, siis oli Coca-Cola Plazasse kahe LUXE saali tegemine põhjalikult kalkuleeritud otsus. Uute LUXE saalide piletihinnad jäävad samale tasemele SCAPE saaliga.

25. maist uuenes ka Forum Cinemase Kinoklubi süsteem, mis sai juurde lisaks kolmele seni olemas olnud Klubilise, Fänni ja Guru staatusele ka Spetsi staatuse. Lisandunud on täiesti uus boonussüsteem, millega saab vaatamata staatusest koguda tasuta kinopileteid, jooke ja snäkke, toimuvad erinevate põnevate auhindade loosimised ning kinoklubi liikmelisus annab ka erinevaid pakkumisi Forum Cinemas partnerite juures.

Uute Kinoklubi võimaluste ja reeglitega saab tutvuda SIIN!

Head Uudised GoodNews