1. Avaleht
  2. Toode
  3. GALERII! Tallinnas avati esimene Tai ökokosmeetika esinduspood
GALERII! Tallinnas avati esimene Tai ökokosmeetika esinduspood

GALERII! Tallinnas avati esimene Tai ökokosmeetika esinduspood

103Eile avati Tallinnas Solaris keskuses Baltimaade esimene looduslike spaatoodete ja ökokosmeetika kauplus Lemongrass House.

Tegemist on Taist pärit tunnustatud ökokosmeetika kaubamärgiga, mille käsitööna valminud tooteid kasutavad paljud luksushotellid ja SPA-d üle kogu maailma. “Ka eestlased pööravad ilu- ja kehahooldustoodete koostisele järjest enam tähelepanu ning huvi just loodustoodete vastu on märgatavalt kasvanud,” selgitas kaubamärgi esindaja Põldma Kaubanduse AS turundusjuht Kaidi Laeva ning lisas, et kõikide Lemongrass House toodete valmistamiseks kasutatakse ainult naturaalseid koostisosi, need on parabeeni- ja sulfaadivabad ning nende toimet ei ole kunagi katsetatud loomadel.

031Solaris keskuse 1. korrusel avatud poes on saadaval laias valikus tooteid kogu perele alates seepidest, šampoonidest, dušigeelidest, näo- ja kehahooldustoodetest, eeterlikest- ja massaažiõlidest, kuni erinevate taimeteedeni. “Võin kinnitada, et olen ise nende toodete suurim fänn, sest lisaks naturaalsetele koostisosadele on neil ka värske ja meeliülendavalt hea lõhn,” lausus Põldma Kaubanduse AS nõukogu esimees Maile Põldma, kes avastas Lemongrass House tooted esmakordselt enda jaoks perereisil Taisse ning otsustas need ka Eesti kaubandusvõrku tuua.

037Lemongrass House on pereettevõte, mis sai alguse 1996.aastal Tais. Nende ettevõtmist on inspireerinud kohalikud taimed ning nende raviomadused. Tänaseks on väikesest pereettvõttest kasvanud suur jaemüügi kett, kelle tooteid müüakse enam kui 30 riigis üle kogu maailma. Lemongrass House on tänaseks tõusnud üheks juhtivaks koostööpartneriks paljudele professionaalsetele SPA-salongidele ning viie tärni hotellidele Austraalias, Türgis, Hong kongis, Šveitsis ja mujal maailmas.

Lemograss House siseneb Baltimaade turule läbi ametliku esindusõiguse saavutanud ettevõtte Põldma Kaubanduse AS-i, kes on Denim Dream kauplusteketi omanik ja teiste nimekate rõivabrändide maaletooja.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews