1. Avaleht
  2. Tunnustus
  3. Hiiumaa aasta tegu on Tuuletorni avamine
Hiiumaa aasta tegu on Tuuletorni avamine

Hiiumaa aasta tegu on Tuuletorni avamine

Elamuskeskuse Tuuletorn avamine pälvis Hiiumaal ülesaareliste ettevõtmiste hulgas tunnustuse “Aasta tegu 2020”.

“Antud tegu on igati kaasa aidanud majanduse elavdamisele ja puudutab meie igapäevast elukeskkonda,” põhjendas valikut Hiiumaa Ettevõtjate Liidu juhatuse liige Arno Kuusk. 

Tiitliga soovitakse tähelepanu juhtida saare majandust ja arengut oluliselt või omanäoliselt muutnud tegudele. Tunnustatud tegijaid tänati aukirja ja selleks spetsiaalselt Ideeklaasi valmistatud klaasist tänumeenega.

„Elamuskeskus Tuuletorn on loodud eelkõige Hiiumaa kogukonnale – selleks, et mitmekesistada kohalikku kultuurielu. Saadud tunnustus annab kinnitust, et elamuskeskuse rajamine on oluline samm Hiiumaa elukeskkonna arendamisel ja et seda hinnatakse. See on imeline tunnustus kogu meie meeskonnale! Meil kõigil on põhjust rõõmustada!“ sõnas Tuuletorni juht Kristina Halla tänutundes.

Tuuletorni idee eestvedaja, Käina osavalla vanem Omar Jõpiselg rõhutas, et peale asukoha pakkumist usaldati kõik muu spetsialistidele – nii hoone visioon kui ka selle sisu. “Neil oli professionaalsust keskenduda Hiiumaale ja tahan neid väga hea töö eest tänada,” oli ta koostööga rahul.

Hiiumaa Ettevõtjate Liidu liikmed tunnustasid väärikaid tegusid ja tegijaid tiitliga „Aasta tegu“ juba 11. korda. Tiitel anti üle Suuremõisa lossis eelmise aasta silmapaistvamate Hiiumaa ettevõtjate ja vabaühenduste tunnustamissündmusel.

Elamuskeskus Tuuletorn tunnistati ka Lääne-Eesti 2020. aasta parimaks turismiteoks. Ühtlasi jõudis Tuuletorn EAS-i konkursil „Ettevõtluse auhind 2021” aasta turismiedendaja kategoorias kümne parima hulka.

Head Uudised GoodNews
tags: