1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Incap korraldab täna Slushil suurejoonelise investorite päeva
Incap korraldab täna Slushil suurejoonelise investorite päeva

Incap korraldab täna Slushil suurejoonelise investorite päeva

Rahvusvaheline elektroonikatootmisettevõte Incap, mille üks tehas toimetab ka Kuressaares, kutsub täna kõiki investoreid tehnoloogiafestivali Slush raames Helsingis tasuta toimuvale investorpäevale. Üritust saab jälgida reaalajas ka veebiülekande kaudu.

Täna kell 17.30 algav kahetunnine investorüritus on üle pika aja Incapi jaoks esimene, kuhu on huvilistel võimalik ka ise kohale tulla, et soovi korral ettevõtte juhtidega kohapeal suhelda ning ettevõtte strateegiast ja plaanidest parem ülevaade saada.

Lisaks Incapi presidendile Otto Pukile võtab üritusel sõna ka nõukogu esimees Ville Vuori ning finantsjuht Antti Pynnönen. Elektroonikatööstuse konkurentsiturust annab ülevaate in4ma analüütik Dieter Weiss ning komponentide olukorrast maailmas teeb ettekande Incapi grupi tarne ja ostu strateegiline juht Hanno Septer.

Hoiused
Foto: Freepik

Seejärel on kõigil huvilistel võimalik saada osa paneeldiskussioonist, kus astuvad esmakordselt ühel laval üles kõikide Incapi tootmisüksuste juhid: Incap Estonia juht Margus Jakobson, Incap India juht Murthy Munipalli, Incap UK juht Jamie Maughan ja Incap UK Slovakia juht Miroslav Michalik. Juhid tutvustavad lähemalt oma tehaseid ning diskuteerivad elektroonikatootmisega seotud perspektiivide üle.

Ürituse lõpetab küsimuste ja vastuste voor, millega liituvad ka grupi president ning finantsjuht. See omakorda lõpetab ürituse ametliku osa, millele järgneb kohapeal vabas vormis suhtlus.

Kogu info investorüritusel osalemise võimaluste kohta kas kohapeal või veebiülekande kaudu asub Incapi kodulehel.

Lisaks investorüritusele osaleb Incap tänavu nii 17. kui 18. novembril rahvusvahelisel innovatsiooni ja idufirmade festivalil Slush esmakordselt koos kõikide oma riikide meeskonnaliikmete ning elektroonika-rocki stiilis messiboksiga nr 7A 3.

Head Uudised GoodNews