1. Avaleht
  2. Toode
  3. Isukas täiendab klassikaliste lihatoodete valikut
Isukas täiendab klassikaliste lihatoodete valikut

Isukas täiendab klassikaliste lihatoodete valikut

Maag Lihatööstus tõi sel nädalal poelettidele uue lihatoodete sarja Isukas, kuhu kuuluvad keedu-, täissuitsu- ja poolsuitsuvorstid, viinerid ja sardellid ning keedusink ja grillvorstid.

Maag Lihatööstuse müügi- ja turundusdirektori Marek Mettas sõnul on Isukas traditsiooniline lihatoodete sari, millel on väärt maitse ja mõistlik hind. „Isuka sarjas on lai valik igapäevaseid kvaliteetseid lihatooteid, mis lähtuvad tarbija harjumuspärastest maitse-eelistustest,“ lisas Mettas. Tema hinnangul eelistavad eestlased kõige enam traditsioonilisi maitseid, mis on ka uue sarja müügilettidele toomise põhjuseks.

Rõõmsavärvilistes roosakas-punases pakendites Isuka tooted on täienduseks soodsama hinnaklassi lihatoodete valikule. Tegemist on lihtsa, omase ja maitsva sarjaga, mille laiast valikust leiavad oma lemmiku kõik pereliikmed,“ lisas Mettas.

Tootesarjas on mitmeid erinevaid traditsioonilisi lihatooteid nagu keeduvorstid, suitsuvorstid, sardellid, viinerid. Lisaks on singieelistajatele mõeldes sortimenti lisatud võileivasink. Isuka grilltoodete valikus on grillvorst sibulaga, õllepunnid juustuga, sinepiga ning toorvorstikesed.

Isuka tooted on alates sellest nädalast saadaval suuremates kauplustes üle Eesti.

Head Uudised GoodNews