1. Avaleht
  2. Toode
  3. JÄÄAJA JÄÄTISED! Premia tõi turule Ice Age jäätised
JÄÄAJA JÄÄTISED! Premia tõi turule Ice Age jäätised

JÄÄAJA JÄÄTISED! Premia tõi turule Ice Age jäätised

Ice Age Tutti-Frutti MixSel aastal 60. juubelit tähistav Premia lõi käed maailma ühe suurima filmistuudioga 20th Century Fox ja alustas ülimenuka animafilmi Ice Age järgi nime saanud lastejäätiste tootmist.

Premia juhatuse esimehe Aivar Ausi sõnul innustas ettevõtet Ice Age jäätiseid turule tooma animafilmi meeletu edu maailmas ja kindlasti ka filmisarja uus osa. “Ice Age animafilmi uued lustakad seiklused naelutavad kinosaalidesse nii suured kui väikesed fännid ning meil on hea meel kõiki ka Ice Age jäise maiusega rõõmustada,“ ütles ta.

Ausi sõnul on Ice Age jäätised Eesti turul täiesti uue kontseptsiooniga ja need muudab eriliseks mitme maitse põimumine üheks tervikjäätiseks. „Ainulaadse kujuga Ice Age jäätis koosneb kolmest erineva maitse ja värviga jäätisest, millest kaks on spiraalina ümber jäätise telje põimunud,” sõnas ta ja lisas, et Premia jäätisevabrikus valmib ca 100 Ice Age jäätist minutis ning ca 5000 liitrit ühe vahetuse jooksul.

Ice Age Tropical Mix

Esimeste tööviljadena on valikus maasikamaitseline jäätis, mille ümber tiirlevad laimi ja nätsukommi maitsega mahlajää triibud ning arbuusimaitseline jäätis, mille ümber on põimunud meloni ja ananassi maitsega mahlajää triibud. Ice Age lastejäätiste pakendeid illustreerivad animasarjast tuntud tegelased, Laiskloom Sid oma südamedaamiga ja tammetõrusõltlane Scrat. Uudisjäätised on poodides saadaval 80 ml pakendis hinnavahemikus 0,35-0,45 eurot.

Head Uudised GoodNews