1. Avaleht
  2. Toode
  3. AS Kalev avab Pärnus esinduskaupluse
AS Kalev avab Pärnus esinduskaupluse

AS Kalev avab Pärnus esinduskaupluse

Pärnu poodAS Kalev avab täna Pärnu kaubanduskeskuses Port Artur 2 oma esinduskaupluse, kus on saadaval ettevõtte kogu lai, ca 200 nimetusest koosnev maiustuste sortiment ja lisaks valik eksklusiivseid käsitöömaiustusi.

AS-i Kalev juhatuse esimees Kaido Kaare sõnul avab Kalev Pärnus oma šokolaadipoe, tulles vastu siinsete tarbijate soovile.

„Meil olid esinduskauplused varem juba Tallinnas, Tartus ja Kuressaares ning tehasepood Jüris. Pärnu rahvas küsis meilt tihti, millal ka sinna Kalevi šokolaadipood jõuab. Nüüd on pärnakate soov täitunud. Olulise sihtgrupina näeme ka Pärnut külastavaid turiste, sest Kalevi maiustused on nende seas hinnatud suveniirid, mida ikka koju kaasa ostetakse,“ rääkis Kaido Kaare.

Ta lisas, et Kalevi šokolaadipoed mujal Eestis on saanud ostjatelt palju positiivset tagasisidet seoses laia kaubavalikuga, regulaarsete sooduskampaaniatega ning uudistoodete kiire kättesaadavusega.

„Kõik Kalevi šokolaadipoed pakuvad ka võimalust lasta kohapeal komplekteerida käsitsi valmistatud kompvekkidest meelepäraseid kinkekarpe, samuti saab sealt osta käsitööna valminud martsipanikujukesi. Nüüd on need võimalused olemas ka Pärnu magusasõpradel,“ ütles Kaido Kaare.

Avamise puhul on järgneval 10 päeval kõik tavahinnaga maiustused Pärnu šokolaadipoes 15% soodsamad ja kogu märtsikuu jooksul saab iga ostuga tasuta kaasa Kalevi šokolaadipoodide kliendikaardi, mis pakub soodustusi kõigis Kalevi kauplustes ja lisaks Tallinna vanalinnas asuvas Maiasmoka kohvikus.

Head Uudised GoodNews