1. Avaleht
  2. Toode
  3. Kalev valmistab sõbrapäevaks 33 tonni spetsiaalseid maiustusi
Kalev valmistab sõbrapäevaks 33 tonni spetsiaalseid maiustusi

Kalev valmistab sõbrapäevaks 33 tonni spetsiaalseid maiustusi

Kalev valmistab sõbrapäevaks 33 tonni spetsiaalseid maiustusiEesti suurim magusatootja Kalev toodab sõbrapäevaks ligi 33 000 kilogrammi erikujundusega maiustusi. Valentinipäeva erikollektsioon sisaldab ühtekokku 13 šokolaadi ja kommikarpi, spetsiaalselt selleaastaseks tähtpäevaks on välja töötatud neli uut maiustust.

Kalevi täiesti uute, selleks sõbrapäevaks välja töötatud toodete hulka kuuluvad kaks erineva maitsega šokolaadi ja kahte sorti täidisega šokolaadikompvekid kinkekarpides.

AS-i Kalev turundusdirektori Anne Tääkre hinnangul on sõbrapäeva kollektsioonis sobilikke šokolaade ja kommikarpe kinkimiseks nii sõbrale kui kallimale. “Sel aastal valmistasime kokku 13 erineva kujundusega šokolaadi ja kommikarpi. Mõned neist on sõbrasõnumiga ja mõned romantilised, pigem kallimale kinkimiseks,” rääkis Tääkre.

“Tänavu üllatame kahe uue šokolaadimaitsega: valge šokolaad vaarikaga on hea kooslus magusast valgest šokolaadist ja seda tasakaalustavast hapukatest, naturaalsetest kuivatatud vaarikatükkidest. Amaretto-maitselise piimašokolaadi kirsiga muudab eriliseks Amaretto mandlimaitse ja naturaalsed kuivatatud kirsitükid ning see sobib kinkimiseks pigem kallimale,” lisas AS-i Kalev turundusdirektor Anne Tääkre.

Lisaks on valikus õrnalt vahustatud maasikatäidisega ja hapuka kirsimaitselise marmelaaditäidisega šokolaadikompvekid luksuslikes punastes kinkekarpides.

Head Uudised GoodNews