1. Avaleht
  2. Äri
  3. KASULIK WEBINAR I Kuidas alustada ettevõtlusega ilma kindla äriideeta?
KASULIK WEBINAR I Kuidas alustada ettevõtlusega ilma kindla äriideeta?

KASULIK WEBINAR I Kuidas alustada ettevõtlusega ilma kindla äriideeta?

Enne ettevõtlusega alustamist keerleb peas rohkelt küsimusi. Kuidas leida hea äriidee? Kuidas saada esimesed kliendid? Kas ma saan hakkama ja on mul üldse piisavalt teadmisi uue ettevõtte käimalükkamiseks? Starfish Academy korraldab 21. juulil kell 18 tasuta webinari, mille teemaks on: „Kuidas alustada ettevõtlusega ilma kindla äriideeta?“

Webinaril saad teada:

  • Kuidas asutada oma ettevõte, et luua endale otsustusvabadus.
  • ​Kuidas leida oma tõeline kutsumus, millega tegelema hakata.
  • ​Kuidas muuta oma keskkonda selliselt, et see toetaks Sinu eesmärke.
  • Kasulikke õppetunde ettevõtlusega alustamise teekonnast.
  • ​​Praktilise tööriista isikliku finantseesmärgi seadmiseks.

Webinari viib läbi Starfish Academy asutaja ja rahalise vabaduse ekspert Vallo Arumäe.

Personalileidja Laura Kassini kogemuslugu

Laural oli ettevõtlusega seotud väga palju hirme. Ta arvas koguni, et tema ei ole see õige ettevõtja tüüpi inimene. Kõhklused ning piiravad uskumused saatsid teda üksi sellel teekonnal. Sellest hoolimata hakkas ta tegema väikeseid samme. Entusiastlik neiu leidis julguse, et muuta enda keskkonda kui ka erinevaid inimesi, kes teda ümbritsesid.

Starfishi Siseringis leidis hakkaja noor enda jaoks toetava keskkonna ning tugigrupi, kus sai mõtteid ja kogemusi jagada. Õiged mõttekaaslased Laura kõrval aitasid tal kiiremini tegutseda ning kaugemale jõuda.

Laura Kassin (Foto Kerttu Jahhu)
Laura Kassin
Foto: Kerttu Jahhu

Kõigepealt aitas nooruk Starfishis inimesi värvata. Värbamine tuli Laural loomulikult välja. Siseringi liikmena sai ta oma ettevõtluse teekonnale tuule tuubadesse. Tal oli kohe võrgustik olemas ja teda soovitati edasi. Kolm esimest klienti oligi Starfishi/Siseringi kaudu. Läbi Starfishi tekkis arusaam, et miks paljud inimesed ei saavuta majanduslikku heaolu ning mis seda põhjustab.

Ettevõtte asutas pädev naine 2018 augustis. 2022. aasta jaanuaris toimus rebranding ja uue suuna võtmine. Palgatööst loobus Laura aprillis 2022. 6 kuuga suutis ettevõte luua 5-kohalise käibe. Tehes seda kõike üksi.

Tänaseks on personalileidja kindel, et igaüks, kellel on ettevõtluse idee, on suuteline selle ka täide viima. Tuleval webinaril jagab Laura, kuidas ta alustas oma ettevõttega, millised olid suuremad õppetunnid sellel teekonnal, kuidas leida oma kutsumus, mis muudaks Sind ootusärevaks iga uue päeva suhtes ning kuidas seda suudaks teha igaüks.

  • Lisainfot webinari kohta leiad SIIT!
Head Uudised GoodNews