1. Avaleht
  2. Toode
  3. Kõige ihaldatum tehnikaalane kink on tänavu nutitelefon
Kõige ihaldatum tehnikaalane kink on tänavu nutitelefon

Kõige ihaldatum tehnikaalane kink on tänavu nutitelefon

Samsung Eesti müügikokkuvõttest selgub, et sel aastal on vaieldamatult kõige populaarsem tehnikaalane ost just nutitelefon, mille müük moodustab Samsungi poe kogumüügist lausa poole. Populaarseim mudel, eriti jõulude ajal, on Galaxy S8 telefon.

“Selle aasta tipptelefon Galaxy S8 on nii populaarne, et iga viies ost Samsungi poes on just S8 telefon,” ütles Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma. “Sel aastal pakume ostjatele tasuta võimalust jõulukink personaalseks muuta ja sellele sõnum graveerida ning seeläbi luua täiesti erakordne kingitus kallitele inimestele.”

Kõigile, kes kuni 7. jaanuarini soetavad Samsungi kauplusest mõne telefonikatte või tooteid spetsiaalsete jõulupakkumiste hulgast, on graveerimine tasuta. Graveerimine on võimalik nii telefonidele, kõrvaklappidele, kõlaritele, telefoni ümbristele, akupankadele kui paljudele teistele toodetele. Samuti on poes kinkide pakkimise võimalus, kus saab kingikarpi lisada oma personaalse sõnumiga kaardi.

“Jõulude ajal tahaksime kinkida oma lähedastele midagi just talle sobilikku ja meelepärast ning seetõttu tasub meelde tuletada nipid, kuidas muuta kingid personaalsemaks,” rääkis Aasma. “Graveerimine on üks võimalus, kuid alati tasub mõelda ka kingisaaja hobile. Tehnikahuvilisele sobivad hästi virtuaalreaalsusprillid või kaasaskantav kõlar, suusatajale aktiivsusseade ja lugemishuvilisele tahvelarvuti, mis võimaldab tuhandete e-raamatute kaasas kandmist.”

Samsungi poe müügitopi mahuvad lisaks Galaxy S8 nutitelefonile veel Galaxy A5 (2017), Galaxy S7, Galaxy S8+ ja Galaxy A3 (2017). Kantavatest seadmetest on kõige populaarsemad Gear S3 nutikellad ning aktiivsusmonitor Gear Fit2.

Head Uudised GoodNews