1. Avaleht
  2. Teenus
  3. Kui tehnoloogia muudab fantaasia reaalsuseks …
Kui tehnoloogia muudab fantaasia reaalsuseks …

Kui tehnoloogia muudab fantaasia reaalsuseks …

Oleme jõudnud ajastusse, kus iga üritus võib olla rohkem kui lihtsalt inimeste kogunemine – see võib olla uks teise dimensiooni. Tänu tehnoloogia viimastele arengutele on sündmusturundus ületanud piire, mida kunagi peeti võimatuks. Alates virtuaalreaalsusest, mis teleporteerib sind teistesse maailmadesse, kuni tehisintellektini, mis peaaegu et loeb mõtteid, saab iga sündmus olla nüüd lavastus, mis võiks konkureerida isegi suurimate Hollywoodi filmidega.

Tänu tehnoloogia viimastele arengutele on sündmusturundus ületanud piire, mida kunagi peeti võimatuks.

Foto: Freepik

Virtuaalreaalsuse võlu

Kujuta ette, et astud konverentsisaali ja leiadki end hoopis Aafrika savannist, jälgides päikeseloojangut, samal ajal kui esineja ettekande taustal vuhisevad mööda metsikud loomad. Virtuaalreaalsus (VR) on teinud sellest fantaasiast reaalsuse, võimaldades meil kogeda asju, mis füüsilises maailmas oleksid kas liiga kaugel, liiga ohtlikud või täiesti võimatud.

Tehisintellekt ehk sinu personaalne nõunik?

Unusta ajad, kui pidid sündmuse ajakava sirvima, et leida üles sulle huvipakkuvad esinemised. Tehisintellekt (AI) on siin, et pakkuda sulle täiesti isikupärastatud kogemust, suunates sind automaatselt sessioonidele, mis vastavad sinu unikaalsetele huvidele ja vajadustele, justkui oleks sul oma personaalne nõunik.

Foto: Freepik

Augmenteeritud reaalsus, kus füüsiline ja virtuaalne maailm kohtuvad

Augmenteeritud reaalsus (AR) on toonud meile võimaluse kogeda virtuaalseid elemente meie füüsilises keskkonnas. Kujuta ette, et vaatad läbi oma telefoni ja näed, kuidas sündmuse flaier justkui elustub, rääkides sulle mingit lugu või juhatades sind järgmisele põnevale sessioonile. See on nagu tehnoloogia abil tehtav maagia?!

Reaalajas sündmuse korrigeerimine

Reaalajas andmeanalüütika võimaldab ürituste korraldajatel jälgida osalejate käitumist ja kohandada kogemust jooksvalt, tagades, et iga hetk on optimeeritud maksimaalse rahulolu saavutamiseks. See on nagu orkester, mida juhatab dirigent, kes suudab reaalajas muusikat muuta, et see sobiks täpselt publiku meeleoluga.

Reaalajas andmeanalüütika võimaldab ürituste korraldajatel jälgida osalejate käitumist ja kohandada kogemust jooksvalt.

Koge üritust enne kui see toimuda jõuab

Kas oled kunagi soovinud, et saaksid oma meeskonnaürituse kogemist proovida enne, kui see päriselt toimub? Digitaalsete abimeestega on see võimalik, luues virtuaalse koopia sinu üritusest, et saaksid katsetada erinevaid stsenaariume ja teha muudatusi enne, kui ükski reaalne tool paika pannakse.

Piirid on loodud ületamiseks

Tehnoloogia viimased arengud ürituskorralduses on tõestanud, et piirid on vaid meie kujutlusvõime piirangud. Iga sündmus on nüüd võimalus kogeda midagi täiesti uut ja erakordset, viies meid kohtadesse, mida me kunagi ei osanud oodata. Olgu see siis VR-kogemus, mis viib teid teisele planeedile, või AI, mis pakub meile isikupärastatud juhendamist, tehnoloogia on avanud ukse tulevikku, kus iga sündmus on seiklus.

Orangetime

Orangetime on Eesti juhtiv üritusturundusagentuur, mis on tegutsenud üle 20 aasta, pakkudes laia valikut teenuseid alates virtuaalüritustest kuni konverentside, galade, kliendi- ja avamisürituste, jõulupidude, suvepäevade, promotsioonilahenduste, avalike ürituste ning meeskonnaüritusteni. Lisaks korraldusteenustele pakub Orangetime esinemiskoolitusi, PR-lahendusi, registreerimiskeskkondi, välisesinejaid, moderaatoreid, lavastamist.

Head Uudised GoodNews