1. Avaleht
  2. Teenus
  3. Lextal laieneb Baltikumis – uue rahvusvahelise keti nimeks saab Lextal Legal
Lextal laieneb Baltikumis – uue rahvusvahelise keti nimeks saab Lextal Legal

Lextal laieneb Baltikumis – uue rahvusvahelise keti nimeks saab Lextal Legal

Baltikumi kümne suurima advokaadibüroo hulka kuuluv Lextal alustab 1. veebruarist tööd Lextal Legali nime kandvas koostööketis Eestis, Lätis ja Leedus.

Lisaks Lextalile (Eesti) liituvad Lextal Legali võrgustikuga kaks uut bürood Ilaw Lextal (Leedu) ja Rer Lextal (Läti). Uus võrgustik ühendab enam kui 60 oma ala tippspetsialisti, mis võimaldab kõikides riikides enam kliendibaasi kasvatada ja tegevust laiendada. Sõlmitud partnerlus annab kõikidele büroodele samuti parema võimaluse koostööks ja rahvusvahelise haardega kaasuste nõustamiseks.

Lextali tegevjuhi Marge Männiko sõnul on turul selge nõudlus juriidilise nõustamise teenusele, mis oleks võrdselt kõrge kvaliteediga kättesaadav kõikides Balti riikides: „Laienemise eesmärgiks on saada integreeritud advokaadibürooks, mis on oma klientidele väärtuslik, kuna tagab kogu piirkonnas hõlpsa juurdepääsu kvaliteetsetele õigusteenustele. Võti on järjepidev koostöö, infovahetus ja meie kvaliteedistandardite, teenuseprotsesside, hinnapõhimõtete, IT- ja ärijuhtimisvahendite ning oskusteabe ühtlustamine.” Männiko lisas, et kindlasti on ettevõtte tugevuseks pikaajaline kogemus erinevate tsiviil-, haldus-, ja kriminaalvaidluste praktikas, samuti tugev tehingu- ja tehnoloogiasektori nõustamise kogemus.

“Ka praegu on töös mitmeid kaasuseid, kus näiteks Eesti klient vajab Lätis juriidilist tuge või on vaidluse osaks mitut riiki hõlmav tegevus ja seepärast nõustab klienti vastavate kompetentsidega komplekteeritud advokaatide tiim üle Baltikumi,” ütles Männiko.

Lextal Legali meeskond Lätis on advokaadibüroo Rasa, Ešenvalds un Radziņš. Leedu osakond loodi Lextali Leedu kontori ja Ilaw’ ühinemisel. Eestis jätkab ettevõte tööd senises koosseisus. Kolmel bürool on regionaalne juhatus, mis koosneb kuuest esindajast kõigist kolmest riigist.

Lextal on 2003. aastal asutatud advokaadibüroo, mis teenindab kliente kõigis olulisemates õigusvaldkondades. Fookuses on eelkõige tehingud, vaidlused, IT/IP ja kindlustus.

Head Uudised GoodNews