1. Avaleht
  2. Toode
  3. Lihtsus, stiil ja elegants! Jalgpallurist disainer Kevin Rääbis lõi oma brändi
Lihtsus, stiil ja elegants! Jalgpallurist disainer Kevin Rääbis lõi oma brändi

Lihtsus, stiil ja elegants! Jalgpallurist disainer Kevin Rääbis lõi oma brändi

Kevin Rääbis4Eesti tuntud jalgpallur Kevin Rääbis on enamikule eestlastest tuttav jalgpalliväljakult, kus ta mängib Tammeka ridades — vutimäng on lapsepõlvest saati olnud tema kirg. Paistab aga, et Kevin ei oska elada ilma teistmoodi ideede ja inspiratsioonita, just seetõttu otsustas ta luua ja teha midagi teisiti. Ta lõi KR brändi, mille alla käivad kellad ja mobiiltelefonide korpused.

“Bränd sai teoks ühel kevadisel päeval, kui tekkis idee luua inimestele jalgpalli kõrvalt ka teistsugust väärtust. Et nad oleks osa minust ja kõnniks seda teekonda koos minuga. Need tooted pole luksustooted, vaid kaugel sellest. Need on tooted, kus on tasakaal funktsionaalsuse ja stiili vahel,” selgitab Kevin. “Mina usun, et igaühe teekond on unikaalne ning need aksessuaarid räägivad seda sinu eest, sinu valik defineerib su teekonda. Kõnnime seda teekonda koos! Või nagu on öelnud näitleja Steve Martin: “Ole nii hea, et inimesed ei saaks sinusse ükskõikselt suhtuda.””

Usun, et igaühe teekond on unikaalne ning need aksessuaarid räägivad seda sinu eest, sinu valik defineerib su teekonda.

Kevini bränditutvustus ütleb: “Kevin Rääbise käekellad toovad esile Sinus parima ja annavad julgust väljanägemisele. Kandes KR käekella, teed tähtsaks iga päeva, tunni ja sekundi. Aega osta ei saa, küll aga kella, millega võita aega. Minu visioon on tuua välja inimeses parim, kõndides seda teed koos Teiega. Klassikaline stiil, elegantsus ja lihtsus aitavad jääda Teil iseendaks ja nagu öeldakse “lihtsuses peitub võlu.””

Minu visioon on tuua välja inimeses parim.

KR1

KR tooted sobivad looja sõnul igasse olukorda, olles imeilusad ja minimalistlikud kaaslased. Selle aluseks on minimalism taskukohase hinnaga — käekellad paeluvad tähelepanu oma lihtsuses ning on tänu soodsale hinnale kättesaadavad kõigile. Teisena tasub ära märkida kindlat Jaapani vastupidavust — hea hind ei tähenda madalat kvaliteeti, kellade kvartsmehhanism on valmistatud Miyota Co. poolt Jaapanis. Kolmandaks on usaldusväärsus — iga kellaga tuleb kaasa 2-aastane tootjapoolne garantii.

Hea hind ei tähenda madalat kvaliteeti.

KR2

“Kellarihma värvide valikul olen esikohale seadnud lihtsuse, stiili ja elegantsi. Uus kollektsioon on inspireeritud võitjatüüpi jõulisusest mehest ja naiste puhul graatsiast, teisisõnu ilujumalannast,” selgitab Kevin. Naistele on saadaval beežikas-khakivärvi pehme nahkrihm, mis on valmistatud veisenahast. Märksõnadeks on graatsilisus, elegantsus ja naiselik stiil, see aitab väljendada oma naiselikuse erinevaid tahke. Meestele on saadaval julge must ja trendikas lambanahast nahkrihm, mis kannab endas tõelist mehelikust, julgust ja isikupära. Iga käekellaga tuleb kaasa ka väike üllatus vääriskristalli näol.

Uus kollektsioon on inspireeritud võitjatüüpi jõulisusest mehest ja naiste puhul graatsiast, teisisõnu ilujumalannast.

KR3

KR mobiilikorpused on olulised, sest telefon on meiega igapäevaselt nagu sukk ja saabas. On see moodne või lihtsalt kaunis aksessuaar — seda laseb Kevin ostjal endal otsustada.

KR5

“Olen kombineerinud käekellade värvid ja toonud nüüdsest valikusse ka toon-toonis telefonikorpused. Valikuvariandid on nii õrnemale soole kui meestele, lisaks ka kandjasõbralik disain, kus on sinu telefoni nurgad, ääred ja kaamera kenasti hoitud,” tutvustab disainer.

Kevin Rääbis1

Head Uudised GoodNews