1. Avaleht
  2. Teenus
  3. Maksa mobiiliga! Välk taksodes saab maksta mobiiliga
Maksa mobiiliga! Välk taksodes saab maksta mobiiliga

Maksa mobiiliga! Välk taksodes saab maksta mobiiliga

valk-takso2Mobiilirakendus Paytailor võimaldab Välk taksodes sõidu eest tasuda nüüd ka mobiiliga, tasu sõidu eest võetakse maha seejuures kliendi pangakaardilt. Eesti idufirma loodud rakendus on tavakasutajatele mobiilse rahakoti eest ning kaupmeestele mobiilimaksete teostamise platvormiks.

Mobiilimakse teostamiseks algatab teenuse osutaja rakenduse kaudu tehingu ning seejärel aktiveerib klient makse NFC lähiväljaside, QR-koodi või kaupmehe lühikoodi abil. Turvalisuse tagamiseks tuleb kliendil tehing kinnitada ka pin-koodiga.

Välk takso tegevjuhi Indrek Olmaru sõnul on klientidele see kindlasti vajalik lahendus, sest sularaha kasutamine taksodes väheneb ning mobiiltelefonid täidavad meie igapäevaelus aina suuremat rolli. „Mobiiltelefoni, mis on meil kõigil alati ja igal pool kaasas, kasutamine teenuste eest maksmiseks on kindel tuleviku trend. Taksofirma jaoks aitab selline uuenduslik mobiilimakse vältida olukordi, kus sõidu lõppedes selgub, et klient on rahakoti koju unustanud või ära kaotanud.“

paytailori-kuvatommis

Paytailori kaasasutaja Rode Luhaääre sõnul on nende rakenduse näol tegemist uue põlvkonna lahendusega, mis võimaldab innovatiivsel moel vahendada makseid kaupmehe ja kliendi vahel. „Tundus loogiline esmajärjekorras koostööd alustada Eesti ühe kaasaegseima taksofirmaga,“ märkis Luhaäär. „Kaupmehe jaoks on mugavaim see, et pakume täislahendust ehk tegemist ei ole mitte ainult tarkvaraga telefonis, vaid korraldatud on ka summade laekumine otse teenusepakkuja pangakontole.“

valk-takso3

„Kuna teenus toimib ka vabas õhus, on see sobilikuks lahenduseks erinevatel laatadel ja vabaõhuüritustel kaupade ja teenuste eest tasumiseks,“ lisas Rode Luhaäär.

Rakendus on tasuta kättesaadav kõikidele Android ja iPhone nutitelefonide kasutajatele.

valk-takso

Paytailor on Eesti idufirma, kelle eesmärgiks on olla erinevate mobiilsete maksemeetodite ühendajaks, et kaupmees vajaks vaid üht partnerit, kes koondab enda alla kõik peamised mobiilimakse võimalused. Samuti keskendutakse kaupmehe ja kliendisuhte arendamisele. Idufirma ambitsiooniks on mobiilimakseid pakkuda üle kogu maailma.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews