1. Avaleht
  2. Majandus
  3. MediaMarketing pakub võimalus tellida e-maili kampaania 49 euro eest!
MediaMarketing pakub võimalus tellida e-maili kampaania 49 euro eest!

MediaMarketing pakub võimalus tellida e-maili kampaania 49 euro eest!

MediaMarketing pakub võimalus tellida e-maili kampaania 49 euro eest!Iga turunduskampaania edu sõltub suuresti kampaaniast kuulnud kontaktide arvust, seega e-maili kampaania pakub soodsaima lahenduse teavitada potentsiaalseid kliente käimasolevatest soodustustest, uutest teenustest või suurenenud tootevalikutest.

E-mail on asendamatu digitaalturunduse kanal, mille eripäraks on personaalne lähenemine ja kiirus. Kui saada aru e-maili turunduse tegelikust potentsiaalist, on tegu efektiivse turunduskanaliga. E-maili turundus on jõudnud uuele tasemele. Kõigi postkastid on kirju täis ja meie aeg väärtuslik. Edukaks e-maili turundamiseks vajad sa aga strateegiat, mis eristab sinu ettevõtet, toodet või teenust teistest.

MediaMarketing aitab sul välja mõelda, mis on sinu kampaania eesmärk (näiteks reklaamida uut toodet). Pärast seda töötab ettevõte koos kliendiga täpsemate detailidega, nagu seda on disain ja saadab e-maili välja valitud kliendigrupile.

E-maili kujundamisel, sisu ja tehnilise teostuse loomisel on kindlad reeglid, mida tuleks suurema avamismäära huvides arvesse võtta. Samuti on oluline, et e-mailide masspostitusel lähtutaks ka vastavat valdkonda reguleerivast seadusandlusest. MediaMarketing on abiks e-maili kujunduse ja sisu loomisel.

Kui soovid alustada e-maili turundusega ja sul puuduvad eelnevad kogemused või vajalikud teadmised, pakub meedia-, reklaami- ja turundusagentuur MediaMarketing Est OÜ sulle e-maili masspostituse korraldamise teenust ideest teostuseni.

Uuri lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews