1. Avaleht
  2. Toode
  3. Menüü.ee tutvustab nutikat mobiilirakendust
Menüü.ee tutvustab nutikat mobiilirakendust

Menüü.ee tutvustab nutikat mobiilirakendust

Menüü.ee on teadaolevalt esimene toiduportaal Balti riikides, mis on välja arendanud nutitelefoni rakenduse.

Toiduportaal Menüü.ee pakub lisaks erinevatele toiduretseptidele ka mugavusteenuseid, nagu nädalamenüü ja ostunimekirja koostamise võimalus. Alates aprillist on toiduportaali teenused kasutatavad nii iPhone´i kui ka Androidi telefonides.

Menüü.ee tegevjuhi Margus Tapupere sõnul muudab mobiilirakendus iga kodukoka elu senisest mugavamaks. „Paljudele inimestele on igapäevaseks küsimuseks, mida perele süüa valmistada. Kui enne poodi minekut ei ole mahti asju läbi mõelda ja planeerida, saab nüüd sobilikud toidud nutitelefoni kasutades välja valida kasvõi poeriiuli ees. Menüü.ee mobiilirakendus võimaldab ka luua ja kuvada ostunimekirja vajalikest toiduainetest, seega ei ole muret, et mõni oluline toiduaine ostmata jääks,“ selgitas ta.

Menüü.ee esindaja sõnul on kliendid uue ja nutika toiduportaali hästi vastu võtnud ja iga päev liitub keskkonnaga umbes poolsada uut kasutajat. „Toidukauba ostmine ja kodune kokkamine on pealtnäha lihtne igapäevategevus, kuid kui tehnoloogiline lahendus võimaldab sellelt rutiinilt iga päev kasvõi pisut kokku hoida, on sääst nii ajas kui rahas lõpuks märkimisväärne,“ ütles Margus Tapupere.

Menüü.ee mobiilirakenduse kasutamine nõuab internetikeskkonnas registreerumist, kuid pakutav põhiteenus (retseptide haldamine, menüüde ja ostunimekirjade koostamine) on kasutajatele tasuta.

Head Uudised GoodNews