1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Meriton Old Town hotell saab 10 aastaseks!
Meriton Old Town hotell saab 10 aastaseks!

Meriton Old Town hotell saab 10 aastaseks!

Meriton HotellMeriton Old Town hotell (Lai 49) peab märtsis sünnipäeva. Sünnipäevakuu raames pakub Vene restoran “U Nataši” pannkoogi erimenüüd. Menüüs on lai valik nii soolaseid kui ka magusaid pannkooke. Kõik suured ja väikesed magusasõbrad on oodatud.

41-toaline hubane turistiklassi hotell avas Tallinna vanalinnas uksed 2004 aasta märtsis.

Tegemist on auväärse ajalooga majaga. Kolmekordne üürimaja püstitati 1880-81 keskaegse linnamüüri loodenurgale, Renteni kindlustorni ja selle kõrval asunud ühekorruselise kivikuuri kohale. Ehtne keskaegne arhitektuur inspireeris arhitekti kasutama hoone väliskujunduses gooti stiili eeskujusid. Eriti tore on Laia tänava poole avanev fassaad, mille seinaorvades näeme risti kujundeid ja keskaegset madonnakuju meenutavat naisefiguuri. Tuulelipp aastaarvuga „1881“ tähistab hoone valmimist.

Lai 49 majavalduse esimesed kasutajad olid Kristlik Meremeeste Selts ja Peetri Reaalkool. Nõukogude ajal paiknes siin aiandusministeerium. Hiljem bürooruumidena kasutatud maja ning endise Hobuveski kõrvalhooned kohandati 2003-2004 Meriton Hotels hotelliketi tarbeks.

Eelmisel aastal läbis hotell uuenduskuuri – välja vahetati kõik voodid ning padjad ja tekid. Voodi on kahtlemata hotellitoa kõige olulisem osa ja kliendi arvamuse kujundajana hotellist väga oluline. Kõrge kvaliteediga ja moodsad uued voodid tagavad rahuliku ööune. Klientide mugavust silmas pidades vahetati paljudes tubades 2 kitsast voodit ühe laia voodi vastu.

Meriton Old Town hotell kuulub Meriton Hotels hotelligruppi.

Head Uudised GoodNews