1. Avaleht
  2. Äri
  3. MOODNE STUUDIO I Original Sokos Hotel Viru avas esimese statsionaarse hotellistuudio Eestis
MOODNE STUUDIO I Original Sokos Hotel Viru avas esimese statsionaarse hotellistuudio Eestis

MOODNE STUUDIO I Original Sokos Hotel Viru avas esimese statsionaarse hotellistuudio Eestis

Original Sokos Hotel Viru konverentsikeskuse saalis Allegro on avatud moodne stuudio. Eesti esimene statsionaarne hotellistuudio pakub võimalusi korraldada väga erinevaid virtuaalsündmusi – webinare, suuremaid hübriidkonverentse, virtuaalseid jõulupidusid või muid üritusi. Stuudio rajati koostöös tehnikapartner Showcase´iga.

Original Sokos Hotel Viru tegevjuht Sari Sopaneni sõnul välistavad koroonaviiruse leviku tõttu kehtestatud piirangud Eestis lähiajal suuremate kontaktürituste korraldamise.

„Kuna inimlik vajadus erinevate suhtlusviiside järel ei kao kuhugi, siis on hotellistuudio nii turvaline kui moodne keskkond oluliste sündmuste korraldamiseks,“ märkis Sopanen.

Hotellistuudios on 4 kaamerat, mitmed ekraanid, vajalik valgustus ning IT-tugi. Kasutada saab kõiki veebiplatvorme, mis pakuva virtuaalkonverentside või grupisuhtluse lahendusi.

Esmane huvi hotellistuudio kasutamise vastu on olnud suur nii ettevõtete personali- ja koolitusjuhtide kui koolitusfirmade ja konverentsikorraldajate poolt, kellele organiseeriti spetsiaalne infohommik.

Üritusturundusfirma WOW Events tegevjuht Olavi Ruhno sõnul sai infohommikul asjaliku ülevaate sellest, kuidas virtuaal- ja hübriidüritusi korraldada.

„See näitab ainult ühte – Original Sokos Hotel Viru koos Showcase’iga tegid ainuõige otsuse selle stuudio rajamiseks. Olen kindel, et Viru ja Showcase ühise stuudioga on hea ja julge nö lahingusse minna,“ lisab Ruhno.

Original Sokos Hotel Viru on 516 hotellitoaga Eesti suurim hotell. Lisaks majutusele on tegutseb hotellis mitmeid restorane. Pakutakse wellness- ja meelelahutusteenuseid, töötavad konverentsi- ja banketikeskus ning Hotell Viru ja KGB muuseum. Hotell Viru majandustegevust opereerib SOK-kontserni tütarfirma AS Sokotel, kuuludes Sokos Hotels-ketti.

Head Uudised GoodNews