1. Avaleht
  2. Toode
  3. Need tekstiiltooted muudavad kodus olemise mõnusaks ja hubaseks
Need tekstiiltooted muudavad kodus olemise mõnusaks ja hubaseks

Need tekstiiltooted muudavad kodus olemise mõnusaks ja hubaseks

Milliseid tekstiiltooteid tasub koju varuda ja kuidas nende abil muuta kodus olemine veelgi mõnusamaks ja nauditavamaks? Räägime olulistest kodutoodetest, mis on vajalikud pea igas kodus ja sobivad hästi kingituseks uue kodu saajale või kodusisustuse entusiastile. 

Foto: Freepik

Voodipesu ja muud vooditekstiilid magamistuppa

Lisaks madratsile, padjale ja tekile on oluline valida voodipesu, mis on mugav, pehme ja kaunis. Selle valimisel tuleb arvestada nii patjade, teki kui ka madratsi suurusega, aga ka materjaliga, millest see valmistatud. Kuna erinevatel kangastel on erinevad omadused, sõltub materjalist palju. Looduslikest kiududest (näiteks puuvillast, siidist, linast) valmistatud materjalid on hea hingavusega ning vastupidavad. Sünteetilistest materjalidest valmistatud voodilinad võivad olla aga soodsama hinnaga. 

Looduslikest kiududest (näiteks puuvillast, siidist, linast) valmistatud materjalid on hea hingavusega ning vastupidavad.

Selleks, et voodipesu istuks hästi sinu voodis, pole oluline veenduda vaid selles, et see on õiges mõõdus, vaid valida ka nutikad lahendused. Näiteks on kummiga voodilina palju paremini püsivam kui klassikaline lina, sobides hästi igasse voodisse, kus lina ei taha kohe üldse püsida. Vali erinevate voodipesude vahelt ja leia just sellise disaini ja kinnitusega voodilinad nagu sulle meeldivad. Kaup24 ja Hansaposti e-poodide valikust leiab kvaliteetse kummiga voodilina, tekikoti ja padjapüüri endale kui ka lastele. Vali välja ka pehmed padjad ja päevatekk, et voodilinad sellega katta. Kui voodi on täis mõnusalt pehmeid tekstiile, näeb see hea välja ja lisaks kõigele on seal peal mõnus raamatut lugeda ja niisama puhata.

Pehmed rätikud vannituppa

Ükskõik, kas sul on kodus vann, dušš või isegi ka saun, on oluline valida piisavas koguses rätikuid, et pärast lõõgastavat pesu sellesse end mässida. Puuvillased ja linased rätikud on hea imavusega, pehmed ja looduslikest kiududest, sobides ka kõigile, kellel on õrn nahk. Need pehmed saunalinad ja rätikud on ideaalsed koju kui ka külaliskorterisse, pidades pikka aega vastu.

Vali koju mitmes erinevas suuruses rätikud, et oleks väiksem näo, käte ja juuste kuivatamiseks ning suurem rätik keha ja jalgade jaoks. Arvesta sellega, et igal pereliikmel oleks alati olemas enda rätikud ning soeta mõned ka lisaks.

Pleedid ja pehmed dekoratiivpadjad elutuppa

Miski pole parem, kui pärast aktiivset ja tegusat päeva saab end diivanile kerra tõmmata, pleedi ümber asetada ja võtta kätte oma lemmikraamatu. Selleks, et diivanil oleks veelgi mugavam, aseta sinna erineva suuruse ja mustriga padjad. Kaunista diivaninurka pleediga, mida saad ise ja kõik sinu pereliikmed ümber võtta siis, kui tunnevad end jahedas või soovivad end mõnusalt kerra tõmmata. Lisaks sellele, et need tekstiiltooted on praktilised ja muudavad puhkamise eriti mugavaks, lisavad need tuppa soojust ja pehmust. Seega on tekstiiltooted ka olulised sisutuselemendid, mille abil luua rohkem kodutunnet. Sisustades külaliskorterit, annavad need samad detailid ruumile palju juurde, muutes peatuspaiga iga külalise jaoks justkui koduks.

Foto: Freepik

Kombineerides erinevaid värve ja mustreid, saad täiendada kogu ruumi sisustust lihtsal ja kiirel moel. Vaheta dekoratiivpatjade padjapüüre vastavalt hooajale, et tuua jõulude ajal rohkem jõulupühade tunnet ja lihavõtetel kevadetunnet. 

Head Uudised GoodNews