1. Avaleht
  2. Majandus
  3. OLE TEADLIK I Google’i asepresident hakkas Eesti idufirma brändisaadikuks
OLE TEADLIK I Google’i asepresident hakkas Eesti idufirma brändisaadikuks

OLE TEADLIK I Google’i asepresident hakkas Eesti idufirma brändisaadikuks

Viimastel kuudel USA edetabelites oma kategooria kolmandaks tõusnud meditatsiooniäpp Synctuition kogub üha uusi austajaid. Tunnustust ja positiivset tagasisidet on jaganud tipptegijad nii meelelahutus kui IT-sektorist ning oma värskes videos kiidab Synctuitionit ka Google’i asepresident Fred Kofman.

Kofman on meditatsiooni praktiseerinud 35 aastat ning on ühtlasi ka meditatsiooni- ja juhtimiskoolitaja. Kofmani sõnul on Synctuitioni rakendus eeskätt muljetavaldav, sest ka oma pika kogemuse vältel pole ta suutnud oma meelteseisundit arendada sellise järjepidevusega. „Synctuitionist on saanud osa mu igapäevarutiinist, mida soovitan kõigile oma sõpradele ja õpilastele,“ ütleb Kofman videos lisades, et on Eesti ettevõttest ja selle asutajatest nõnda vaimustuses, et otsustas brändi toetada hakates selle suursaadikuks.

Synctuitioni kaasasutaja Allan Eesmaa sõnul on Kofmani toetus suur tunnustus. „Kofman on tõeline oma ala tipp nii tehnoloogia kui meditatsiooni vallas ning fakt, et ta on nõus meid esindama ja soovitama, on äärmiselt meelitav. Siiski ei jää me loorberitele puhkama ning torus on mitmeid globaalse haardega projekte, millest kuuleme juba lähinädalatel,“ lubab Eesmaa.

Synctuition on Eestis loodud ja arendatud stressileevendus- ja meditatsiooniäpp, mis aitab inimestel 20-minutiliste 3D-heliteostega pingeid maandada. Rakendust on arendatud üle kümne aasta eesmärgiga parandada tehnoloogia abil inimeste vaimset tervist. Audioklippides segunevad muusika ning looduslikud helid, mis on salvestatud enam kui tuhandes looduskaunis kohas üle terve maailma.

Rakendus on eriti kiiresti kogunud austajaid just viimastel kuudel, sest võimaldab inimestel leevendada kriisist, isolatsioonist ja sotsiaalsest distantseerumisest tulenevaid pingeid. Aprillis tegi Synctuition eriolukorra tõttu oma rakenduse tasuta kättesaadavaks ka Eesti IP-aadressitele.

Vaata Fred Kofmani tervitust Synctuitionile!

Head Uudised GoodNews