1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Osta.ee prognoosib 1,7 miljoni eurost kuukäivet novembris ja detsembris
Osta.ee prognoosib 1,7 miljoni eurost kuukäivet novembris ja detsembris

Osta.ee prognoosib 1,7 miljoni eurost kuukäivet novembris ja detsembris

_Noored_kunstnikud_ostasOstu-müügiportaali Osta.ee käive kasvab, prognoosi järgi on novembris ja detsembris müügikäive 1,7 miljonit eurot kuus. Prognoositav kasv on 30%, mullu novembris oli see 1,3 miljonit eurot.

Osta.ee juhi Toomas R. Raisti sõnul mõjutab inimeste oste kindlasti suurenenud majanduslik kindlus: “Inimesed teevad oste julgemalt ja november on aeg, millal hakatakse juba ostma jõulukinke. Paljud eelistavad kingiostud teha internetis vältimaks tunglemist kauplustes. Novembris tehtud ostud on ka varakult käes ning postiteenuste jõuluaegne koormus ei mõjuta veel nende kättesaamise aega.”

Toomas R. Raisti kinnitusel liitub Osta.ee-ga iga päev uusi ettevõtjaid, kes alustavad müümist, samuti on portaalis registreeritud enam kui 600 veebipoodi. “Osta.ees kasvab jõudsalt uute esemete müük – hetkel on valikus ligi 100 000 eri uut eset müügis. Eraisikute kasutatud esemete müük on samuti aktiivne, kuid aina enam pakuvad ettevõtted meie kaudu täiesti uusi ning kvaliteetseid tooteid ning teenuseid,” räägib Raist.

Huvitavamatest hetkel müügil olevatest kaupadest toob Toomas R. Raist välja noori kunstnikke toetava projekti raames müüki pandud tööd. Vaata www.osta.ee/noored-kunstnikud

“Kunstiõpilaste tööd koguvad populaarsust ja kingiideena on kunst leidnud koha meie keskkonnas. Ning alati leidub ka naljamehi. Krooniaja lõpus müüs keegi kavalpea meie kaudu lumehange. Jõulueelne humoorikas müük hoiab siiani külastusrekordit 590 000 külastajaga”, ütleb Raist. Vaata lumehange www.osta.ee/16123599

Aktiivseim külastusperiood ongi Osta.ee-s ajalooliselt jõulude eelne aeg, teine aktiivne aeg on kooli algus. Palju käiakse portaalis ka kevadeti, ainsad väiksema aktiivsusega ajad on jaanuari algus, kui inimesed tarbimisest puhkavad ning suvised soojad ajad.

Head Uudised GoodNews