1. Avaleht
  2. Majandus
  3. OSTA SOODSAMALT JA TEED HEAD I Tänasel e-smaspäeval osaleb rekordarv Eesti e-poode
OSTA SOODSAMALT JA TEED HEAD I Tänasel e-smaspäeval osaleb rekordarv Eesti e-poode

OSTA SOODSAMALT JA TEED HEAD I Tänasel e-smaspäeval osaleb rekordarv Eesti e-poode

Täna toimub Eesti E-kaubanduse Liidu korraldatav e-smaspäev, mis koondab 24 tunniks veebilehele www.esmaspaev.ee sooduspakkumisi rekordiliselt pea 220 Eesti e-poelt. Lisaks headele pakkumistele toetab e-smaspäev sel aastal projekti „Igale koolilapsele arvuti“ ning oma panuse saavad anda ka e-ostlejad.

Kui kevadel toimunud e-smapäeval osales enam kui 160 e-poodi, siis sel korral on osalejate arv kasvanud pea poole võrra ligi 220ni. Eesti E-kaubanduse Liidu juht Tõnu Vääti sõnul teeb läbi aegade kõige suurem osalejate arv heameelt. “Kui see aasta on pea kõikide jaoks pehmelt öeldes väljakutsete rohke, siis e-poodide jaoks on aasta olnud pigem positiivne, mis peegeldub ka liiduga sel aastal liitunud ettevõte arvus. Sel korral teevad väga paljud osalevad e-kaupmehed märkimisväärseid allahindlusi mitte vaid teatud tootekategooriatelt, kogu kaubavalikult – 20-30%, mis on hea võimalus sügis-talviste kaupade, aga miks mitte ka varaste jõulukingituste ostmiseks,“ sõnas Väät.

Sel aastal on e-smapäevale lisandunud ka heategevuslik mõõde. E-kaubanduse Liidu eesmärk on koguda e-smaspäeva raames vähemalt 10 000 eurot ning aidata Lastekaitse Liidu projektil „Igale lapsele arvuti“ soetada kasutatud arvuteid, mis lähevad peredesse, kus on kolme koolilapse peale vähem kui üks arvuti. Projekti toetamiseks on üle 75 Eesti E-kaubanduse Liitu kuuluvat e-poodi teinud juba annetuse ja kannavad kampaania lehel märgist „toetab Lastekaitse Liitu!“. Oma panuse saavad projekti anda ka e-ostlejad – iga tänase e-smaspäeva lehe külastaja eest toetavad Eesti E-kaubanduse Liit ja aktsioonis osalevad e-poed projekti 10 sendiga. Eriolukorras kodanikualgatusena sündinud „Igale koolilapsele arvuti“ liikumise abil on endale arvuti saanud enam kui 1500 last, kuid nimekiri peredest, kellel on raskusi vajalike seadmete soetamisega, on endiselt pikk. E-smaspäeva raames kogutud annetuste eest ostab Lastekaitse Liit kasutatud arvuteid ja katab arvutite saatmise postikulud. „Loodame, et saame kokku 10 000 eurot, mis tähendaks, et nii mitmedki pered saaksid arvuti koju veel sel aastal,“ selgitas Väät.

E- smaspäev on Eesti E-kaubanduse Liidu poolt korraldatav Eesti e-poodide 24 tunnine ühisaktsioon, kus Eesti kaupmehed tutvustavad oma kaubavalikut läbi sooduspakkumiste, kingituste või tasuta tarne. Sel korral e-smaspäevaga liitunud ligi 220 ettevõtja seas on nii tuntud tegijaid kui ka väiksemaid e-poode ning esindatud on mitmed kategooriad sh ehituskaubad, mööbel, sisustuskaubad, rõivad, raamatud, elektroonika, tehnika.  E-smaspäev toimub iga maikuu ja novembrikuu teisel esmaspäeval.

Valik E-smaspäeva pakkumistest, mis kehtivad täna südaööni (www.esmaspaev.ee): 

WeekendShoes.ee – kogu kaup 25%

Astri –  kaubavalik  kuni 70% soodsamalt, tasuta tarne ja ostukrediidi loos

Sokisahtel –  kogu tavahinnaga kaup salasõnaga -40%

Sangar – kogu kaup 20% soodsamalt

Denim Dream – 20% soodustus täishinnaga toodetele

Ulakas Kaunitar – 20% soodustus kogu kaubavalikule

Marmara Sterling – kogu kaup 35% allahindlusega

Goldtime – kogu kaup 25% soodsamalt

Läätsemaailm – tooted kuni 43% allahindlusega

Home4You –  kõik tooted e-poes 25% soodsamalt, lisaks tasuta transport

Aatrium – kõik tavahinnaga tooted 25% soodsamalt

Expert – kodutehnika 30% soodsamalt

Decora – kogu kaubavalik 31% soodsamalt

Hansas Plaadimaailm – kõik tooted e-poes -25%

Sony Center – kuni 30% soodustused

PhotoPoint – kogu kaubavalik 25% soodsamalt

BrainGames – kogu kaubavalik 25% soodsamalt

Rademar – kogu kaup 30% soodsamalt

PetCity – tavahinnaga tooted 25% allahindlusega

Head Uudised GoodNews