1. Avaleht
  2. Toode
  3. OTSE! MIDA LEIAB JOOGAFESTIVALI BAZAARILT? Kõik suhu pistetav on loodusest ja tervislik
OTSE! MIDA LEIAB JOOGAFESTIVALI BAZAARILT? Kõik suhu pistetav on loodusest ja tervislik

OTSE! MIDA LEIAB JOOGAFESTIVALI BAZAARILT? Kõik suhu pistetav on loodusest ja tervislik

Mellis Berry2Täna on viimaks käes see hetk, mida joogaharrastajad ja -huvilised on kaua ja pikisilmi oodanud — keskpäeval algab Haapsalu piiskopilinnuses võimas ja äge Suvine Joogafestival koos paljude loengute, praktiliste harjutuste, toredate õpetajate ja heade joogasõpradega.

Siiski peab tõdema ka seda, et tühi joogataja ei seisa püsti, ta peab keha kinnitama ja kurku kastma ning selleks on kohale tulnud päris palju tervilike toitude, rüübete ja näkside pakkujaid. Soovitame mõningaid neist, kuid välja toodud söögipoolis on vaid osake kogu pakutavast, kõike ei jõuakski ette lugeda. Niisiis, joogafestivali bazaarilt võib leida järgmist.
Meemaiuseid ehk vahustatud mesi marjadega. Need on kõik käsitsi tehtud Eestis korjatud marjadega ja meega. Maiuseid on 5 erinevat maitset: maasikas ja rabarber, vaarikas ja põldmari, mustikas, must- ja punanesõstar, ja astelpaju.

Mellis Berry
Curcumix OÜ pakub: mesi kurkumiga, mesi ghee ja kurkumiga ning kurkumi-mee-goji siirup.

Curcume
Jätsu OÜ kitsepiimast jäätised.

bazaaril
Säsi Pruulikoja ülitervislik vesikeefir ja kombucha.

Säsi kombucha ja vesikeefir
Kindlasti soovitame kõigil astuda läbi teelise tseremooniatelgist!

Toitlustajate osas ei saa üht teisele eelistada, kuid kindlasti tasub pai teha neile, kelle pakutav on midagi sellist, mis sobiks just joogaliku elustiiliga ning mida pakuvad Lummus, Hundipesa, Maily Kerdo ja Marita Krulli toortoidud, Gauranga ajurveedalik toit, Kikerherne elustiil, Sushimon ja paljud teised.

Head Joogafestivali!

GoodNews toimetus

Head Uudised GoodNews