1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Parima Tööandja sertifikaat anti Saint-Gobaini Eesti ettevõtetele
Parima Tööandja sertifikaat anti Saint-Gobaini Eesti ettevõtetele

Parima Tööandja sertifikaat anti Saint-Gobaini Eesti ettevõtetele

Vasakul Mart Arro
Foto: Annika Haas

Saint-Gobaini Eesti ja Soome ettevõtteid pärjati teist aastat ning Taani ja Rootsi ettevõtteid kolmandat aastat järjest Parima Tööandja (Top Employer) tiitliga. Eestis on Saint-Gobain ainuke ettevõte, kes on pälvinud Hollandi Top Employers Institute’i poolt antud tunnustuse. Kogu maailmas on kokku vaid 13 organisatsiooni, kes seda tiitlit kannavad 2018. aastal.

Parima Tööandja (Top Employer) sertifikaat antakse ettevõtetele, kes näitavad kõrgeimaid standardeid töötajate eest hoolitsemisel. Sertifitseerimise protsess võtab aega ühe aasta ning see viiakse läbi tuginedes erinevatele uurimustele ja põhjalikele audititele, mille käigus analüüsitakse 600 näitajat. Ettevõttes hinnatakse palgasüsteemi, töötajatele pakutavaid lisahüvesid, töökorda, koolitusi ja karjääri kujunemist, karjäärivõimalusi ning ärikultuuri. Sertifitseerimise protsess on rangelt kontrollitud kolmanda osapoole poolt.

Klaasitehas
Foto: Annika Haas

Mart Arro, Saint-Gobain Ehitustooted tegevdirektor: “Parima Tööandja tiitel tugevdab Saint-Gobaini kui hea tööandja mainet. Meie ettevõtete töötajad hoolivad töötasu kõrval üha enam kaasaegsetest töötingimustest, heast väljaõppest ja meeldivast organisatsioonikultuurist. Tegeleme järjepidevalt sellega, et meie ettevõttes oleks hea töötada ning piisavalt võimalusi eneseteostuseks. Kui töötajad on pühendunud ja nende silm särab, siis on rõõmsad ka meie kliendid!”

Andi Kasak, Saint-Gobain Glass Estonia SE juhataja: “Parima Tööandja tiitli kätte saamine ei ole meie ettevõtetele olnud eesmärk omaette. Hea ja turvaline töökeskkond ning iga töötaja isikliku arengu toetamine on olnud meie organisatsioonikultuuri nurgakivideks läbi paljude aastate. Nii paneme täna ja edaspidi meie tehastes aluse efektiivsuse kasvuks. Inimesed on pühendunud ja valmis ettevõtte eesmärkide ja kliendi rahulolu nimel pingutama.”

Andi Kasak
Foto: Annika Haas

Dmitri Drajev, Ehituse ABC keskuste operaatorfirma Optimera Estonia juht: “Konkurentsitihedal turul kaalub klient põhjalikult, kuhu vajalikke tooteid ostma minna ja ettevõtted analüüsivad, kellega koostööd teha. Eelistatumad on need, kes on vastutustundlikud oma ettevõtmistes. See tiitel annab meie klientidele kinnitust, et hoolime oma töötajatest. Kui töötajad on õnnelikud ning tunnevad, et me nende jaoks panustame, teenindavad nad ka meie kliente suurepäraselt.”

Fibo tehas
Foto: Sven Tupits

Steen Vejlgaard, Saint-Gobain Balti ja Põhjamaade regiooni personalijuht: “Oleme sertifikaadiga ametlikult tunnustatud selle töö eest, mida me teeme oma töötajate heaks. Top Employers Institute sertifitseerib ettevõtteid üle maailma, nad on selle valdkonna eksperdid. Seega me ei usu ainsatena, et teeme head tööd, meil on ka Top Employers Institute´i kinnitus. Alustasime Taanis ja Rootsis ja on hea tõdeda, et Soome ja Eesti on paadis juba teist aastat.”

Parima Tööandja sertifikaat kuulub järgmistele Saint-Gobaini Eesti ettevõtetele:

Saint-Gobain Glass Estonia SE, mis koosneb kolmest  äriüksusest: SG Sekurit Eesti (autoklaaside tootmine), Glassolutions Baltiklaas (klaaspakettide, lamineeritud ja karastatud klaasi tootmine), SG Autover-Autoklaas (autoklaaside müük ja paigaldus).

Saint-Gobain Ehitustooted – kaubamärgid Isover, Gyproc, Ecophon, Weber, Fibo – müük, tootmine ja arendus.

Leca Eesti – kergkruusatooted, tootmine.

Optimera Estonia – ehitusmaterjalide ja tööriistade müük, Ehituse ABC keti operaator.

Head Uudised GoodNews