1. Avaleht
  2. Toode
  3. Pipedrive avas kontorid Floridas ja Dublinis
Pipedrive avas kontorid Floridas ja Dublinis

Pipedrive avas kontorid Floridas ja Dublinis

Eestis asutatud müügitarkvaraettevõte Pipedrive jätkab laienemist, avades klienditoele ja arveldustele keskenduvad kontorid Iirimaal Dublinis ja Floridas St. Petersburgis.

Pipedrive’i tegevjuhi Timo Reini (pildil) sõnul jätkab ettevõte senise äristrateegiaga luua erinevatesse riikidesse ühele-kahele valdkonnale spetsialiseeruvad ekspertkeskused, mis võtavad arvesse kohalikke tugevusi.

Dublini kontor hakkab peamiselt tegelema arveldamise ja ettevõttele finantstoe pakkumisega, USA-s avatakse aga Pipedrive’i üks klienditoekeskusi. „Lõuna-Floridasse on koondunud mitmete suurkorporatsioonide klienditoe osakonnad, mistõttu on seal lihtsam leida selles vallas kõrgelt kvalifitseeritud tööjõudu,” selgitas Rein. „Seni Pipedrive’ile edu toonud väikeste ja keskmise suurusega ettevõtete kõrval tahame tõsta suurte ettevõtete osakaalu kliendibaasis 2 protsendilt 10 protsendini.” Seda kasvu ootab ettevõte eelkõige USA turult. Seepärast on Florida tänu sobivale ajatsoonile ideaalne koht sealsete klientide teenindamiseks.

Pipedrive’i kontor St. Petersburgis avatakse kesklinnas samas hoones Florida suurima ajalehe The Tampa Bay toimetusega. Seal on ruumi 52 töötajale. Dublinis asub kontor linna südames Grand Canali vahetus läheduses Portobello koostöötamiskeskuses.

Pipedrive’il on nüüd kokku kaheksa kontorit Tallinnas ja Tartus, Londonis, Lissabonis, Prahas, Dublinis, New Yorgis ja St. Petersburgis. Ettevõtte andmekeskused asuvad Chicagos ja Frankfurdis. Firma on kaasanud 90 miljoni dollari väärtuses investeeringuid ning seal töötab ligi 600 inimest.

Head Uudised GoodNews