1. Avaleht
  2. Toode
  3. Positsioneerimisäppi EMT Find on alla laaditud 3000 korda
Positsioneerimisäppi EMT Find on alla laaditud 3000 korda

Positsioneerimisäppi EMT Find on alla laaditud 3000 korda

EMT Find
Foto: EMT

Mobiilsideoperaatori EMT klientidele pakutavat positsioneerimisrakendust EMT Find on nutitelefonidesse alla laaditud rohkem kui 3000 korral, äpiga on tehtud rohkem kui 100 000 positsioneerimispäringut.

“Peamiselt oleme EMT Find puhul mõelnud lapsevanematele ja lastele, aga kasulik on ka võimalus määrata kadunud mobiiltelefoni viimast asukohta,” rääkis EMT teenuste juht Viljar Kont. “Kliendi enda nimel olevaid numbreid saab eelnevalt luba küsimata positsioneerida, nii on võimalik väga kiiresti kadunud telefoni viimast asukohta vaadata.”

Positsioneerida on võimalik traditsioonilisi nuppudega telefone ja nutiseadmeid, nii sisselülitatud andmeside ja GPSiga kui ilma. Viimasel juhul on oluline erinevus vaid positsioneerimise täpsuses.

“Positsioneerimise täpsus sõltub positsioneeritava telefonist – kui tegu on nutitelefoniga, millel on andmeside ja GPS sisse lülitatud, võimaldab EMT Find asukohata tuvastada 10 meetri täpsusega. Kui aga positsioneeritav nutitelefoni ei kasuta või on täpseks positsioneerimiseks vajalikud seadistused tegemata, on võimalik seadet sellegipoolest võrgupõhiselt positsioneerida. Tulemus on küll ebatäpsem, aga on suureks abiks näiteks juhul, kui telefon peaks kaduma või positsioneerimise vajaduse peale varem mõelnud pole – asukohta saab sel juhul määrata ka ilma eelnevate seadistusteta,” selgitas Kont.

EMT Find beetaversioon on esimeses järjekorras saadaval Androidi operatsioonisüsteemi kasutavatel nutitelefonidel. Teenuse kasutamisele aasta lõpuni eraldi tasu ei lisandu. Kui teenus kasutab mobiilset internetti, lisandub paketipõhine andmeside tasu.

Lähem info EMT Find rakenduse kohta SIIT!

Head Uudised GoodNews