1. Avaleht
  2. Majandus
  3. PublicTV pakub Eestis ainulaadset võimalust teha reklaami ühistranspordis
PublicTV pakub Eestis ainulaadset võimalust teha reklaami ühistranspordis

PublicTV pakub Eestis ainulaadset võimalust teha reklaami ühistranspordis

PublicTV
PublicTV

Soovitame suurendada oma toodete ja kaubamärkide tuntust PublicTV vahendusel. PublicTV aitab täita ettevõtte müügiplaani kasutades selleks digitaalseid infokanaleid ühistranspordis. PublicTV ekraanid asuvad busside, trammide ja trollide esiosas, juhikabiini küljes ning on nähtavad enamuses ühistranspordis viibivatele inimestele. TAKi mõõdikute alusel on bussireiside arv kalendrikuus 11,7 mln. See tagab Public-TV ekraanidele suure vaatajaskonna, mis ei vähene ka suveperioodil.

PublicTV annab võimaluse olla nähtav 20 tundi ööpevas, mille jooksul korratakse 15-20 minutilisi blokke. Kui tavatelevisioonis välditakse reklaame, siis PublicTV eelisteks on see, et kanalit ei saa vahetada! Samuti on tegu kakskeelse kanaliga, see tähendab, et jõutakse ka sellise rahvastikuni, mis muidu tihtipeale puutumata jääb.

PublicTV -Meiega oled nähtav

Hinnad sõltuvad juba ettevõtte poolt valitavatest parameetritest, kas vajatakse, et reklaam oleks nähtav nädal, kaks nädalat või kauem.

Kahtlemata on PublicTV väärikas vastane erinevatele reklaamikanalitele. GoodNews soovitab aga kasutada ettevõtetel PublicTV teenuseid ka muudel põhjustel. GoodNew’ile laekus info, et PublicTV kuulub heade eesmärkidega ettevõtete hulka, kellele ei lähe korda vaid eelarve täitmine ja omakasu.

Nimelt pöördusid hiljaaegu PublicTV poole abipalvega Sihtasutus Kadunud liikmed, et levitata teadmata kadunud inimeste pilte ka ühistranspordi ekraanidel. Pikemalt mõtlemata oli PublicTV juhtkond nõus appi tulema ja kiirelt korraldati novembrikuus kaduma läinud isiku pilt ekraanidele. GoodNews tunnustab PublicTV meeskonda ja soovib edu kõikidele sellistele heade eesmärkidega ettevõtetele.

“Miks te olite nõus toetama teadmata kadunud inimeste otsinguid?”

Margus Tamm “Kes siis veel, kui mitte meie. Meie ekraanid asuvad avatud ruumis, kus liigub suur hulk inimesi. Meiega ollakse nähtaval. Samas soovime aga omalt poolt tunnustada hoopis Sihtasutus Kadunud vabatahtlikke nende igapäevatöö eest. Ja nagu taas veenduda saame, koos on kergem ja jõuab rohkem”

Head Uudised GoodNews