1. Avaleht
  2. Hea Eesti asi
  3. R8 Technologies jõudis 50 parima Euroopa kinnisvaratehnoloogia ettevõtte hulka
R8 Technologies jõudis 50 parima Euroopa kinnisvaratehnoloogia ettevõtte hulka

R8 Technologies jõudis 50 parima Euroopa kinnisvaratehnoloogia ettevõtte hulka

The European PropTech Association – PropTech House sõelus välja 50 Euroopa parimat kinnisvaratehnoloogia ettevõtet, mis konkureerivad Proptech Startup & Scale-up auhinnale ning R8 Technologies valiti 50 parima sekka juba kolmandat aastat järjest!
TOP50 tehnoloogiafirmasid ootab 27. ja 28. juunil Brüsselis järgmine etapp, kus juba Euroopa Komisjoni esindajatega täiendatud žüriid veenda tuleb. Konkursi lõppvoor ja auhinnatseremoonia toimuvad käesoleva aasta septembris.
Siim Täkker, R8 Technologies tegevjuht: „On innustav näha, et R8 Digitaalne Operaator järjekordse rahvusvahelise tunnustuse pälvis. See on selgeks märgiks, et meie lahendus eristub paljude kinnisvaratehnoloogiaettevõtete hulgast ning on eriti vajalik just nüüdsel ajal, mil energiahinnad valusaid rekordeid purustavad. Võimaldab ju meie tehisintellektil põhinev tarkvara saavutada kinnisvarahalduses kuni 30% energia kokkuhoidu!”
R8 Digitaalne Operaator juhib ärihoonete tehnosüsteeme kolme põhiparameetri alusel: parem sisekliima, kõrgem energiaefektiivsus ning tehnosüsteemide pikaajalisus. Lisaks alustas R8 Technologies ka R8 Virtuaalse Elektrijaama teenuse pakkumist, mis võimaldab klientidel teenida samaaegselt ka lisatulu energiaturu bilansi tasakaalustamisest, ilma et nad peaksid kaotama energiasäästus või heas sisekliimas. Lahendus ei vaja lisaseadmete paigaldamist ega eraldi kasutajaliidest. Tänaseks on R8 Digitaalse Operaatori abil vähendatud kokku ka üle 15 000 tonni CO2 väljalaset ning tehisintellekt haldab juba 1.4 miljonit ruutmeetrit ärihooneid – kaubanduskeskuseid, ülikoole, kontorihooneid, hotelle jms.
  • R8 Technologies (R8tech) tegutseb 18 erinevas riigis, sh ka Portugal, Soome, Austria, Holland, Tšehhi jne. Ettevõtte klientide hulka kuuluvad näiteks WeWork, CBRE, EfTEN jpt.
Head Uudised GoodNews