1. Avaleht
  2. Toode
  3. Rakvere verivorstide ja talvelihade sortimenti lisandusid uudistooted
Rakvere verivorstide ja talvelihade sortimenti lisandusid uudistooted

Rakvere verivorstide ja talvelihade sortimenti lisandusid uudistooted

Rakvere verivorstide ja talvelihade sortimenti lisandusid uudistootedRakvere pakub sel talvel peolaua katmiseks naturaalseid ja koduse maitsestusega ahjupraade ja verivorste, mille maitsestamisel on kasutatud ehedaid maitseandjaid nagu erinevad köögiviljad, puravikud, rõõsk koor, mustikad ja ploomid. Uued ahjupraed ja verivorstid ei sisalda ühtegi kunstlikku E-ainet ning nende valmistamisel on kasutatud kvaliteetset eestimaist sealiha.

Rakvere Lihakombinaadi turundusjuhi Triin Lõokese sõnul on uute talvetoodete väljatöötamisel lähtutud tervislikkusest ja naturaalsusest. “Uued verivorstid ja ahjupraed ei sisalda ühtegi kunstlikku E-ainet ning kasutatud on vaid ehedaid koostisosi,” kirjeldas Lõoke uudistooteid. Ta lisas, et Rakvere ahjupraed on valmistatud kvaliteetsest eestimaisest sealihast ning verivorstide valmistamisel on kasutatud Rakvere enda sigadelt pärit naturaalset toiduverd ja maitsestatud vorstirohtu ehk majoraaniga.

Verivorstide söömise kõrghooaeg on traditsiooniliselt jõulude ajal, mil süüakse Eestis ära enam kui pool aastasest kogusest. Rakvere verivorstide sortimenti lisandub sel talvel kaks uudset maitset. „Verivorstid mustikatega on naturaalses lambasooles miniverivorstid, mille koostises on kasutatud ehtsat mustikapüreed. Naturaalses seasooles verivorstidele rõõsa koore ja röstsibulatega annavad mõnusat mahedat maitset ehe rõõsk koor ja röstitud sibulad,“ iseloomustas Lõoke uusi tooteid.

Ahjupraadide uut valikut ilmestab talvehooajal naturaalse ja koduse maitsestusega, hoolega valitud eestimaisest sealihast valmistatud tootesari Puhtad maitsed. „Otsustasime laiendada Puhaste maitsete sarja ka talvehooajal, kuna grillisuvi näitas, et need tooted võeti tarbijate poolt soojalt vastu. Puhaste maitsete sari lisab kogu ahjupraadide valikule uuenduslikkust ja pakub tarbijale naudingut hea eestimaise liha harjumuspärasest maitsest. Uudissari koosneb neljast tootest, mille maitsestus on lihtne ja kus on esiplaanil liha enda hea maitse. Ahjuvalmis praed on nagu kodus tehtud, ainsaks maitseandjaks ja lisandiks lihale on ehedad köögiviljad ning lisatud ei ole ühtegi kunstlikku E-ainet,“ selgitas Lõoke ning lisas, et küpsetuskarbis ahjupraed on tarbijate seas üha populaarsemad, kuna mugava küpsetuskarbi saab lihtsalt ahju pista ning maitsev õhtusöök ongi valmis. Ahjupraadide pakenditelt leiab ka küpsetamisõpetuse, serveerimisinfo ja lisandi retsepti.

Rakvere uude Puhaste maitsete talvetoodete sarja kuuluvad seavälisfilee ahjupraad, seavälisfilee lõigud porgandite ja kartulitega, seakaelakarbonaad puravike ja sibulatega ning seasisefilee ploomidega.

Head Uudised GoodNews