
Rannarootsi toob talvetoodete sekka kaheksa uut maitset

Rannarootsi rikastas talvetoodete valikut mitmete uute maitsetega. Senistele rahvalemmikutele nagu seakaelapraad teriyaki kastmes, sealihasült ja verivorst suitsupekiga lisandusid sortimenti teiste seas Lapimaa juustuga toorvorstike, ahjupraad kuusevõrsesiirupi ja astelpajusinepiga ning metsaseene-kartuligrillvorst.
Rannarootsi kaubamärgi omaniku Maag Lihatööstuse tegevjuhi Indrek Puskari sõnul otsustati sel hooajal lisada valikusse mõneti ebatraditsioonilisi maitseid. „Kuigi jõuluõhtul eelistavad eestlased tavapäraselt seapraadi ja verivorsti, ollakse muul ajal valmis proovima uusi maitseid. Lapimaa juustuga toorvorstid või aprikoositäidisega sealiharullid on kindlasti igapäevasel söögilaual mõnusaks vahelduseks,“ lisas ta.

Puskari sõnul lisati Lapimaa juustuga toorvorstike sortimenti eelkõige seepärast, et juust ja vorst sobivad omavahel hästi ning lapimaa juust muudab vorsti mõnusalt mahedaks. „Kuusevõrsesiirupi ja astelpajusinepiga ahjupraes annab siirup roale mõrkja ning astelpajusinep magusa maitse. See uus ahjupraad sobib väga hästi peaesinejaks jõuluõhtu peolaual,“ lisas Puskar. Tõeliste lihasõprade rõõmuks lisati tootevalikusse ka küpsetatud seakoot, peekonilõigud sibulamarinaadis ning viini šnitsel seavälisfileest.