1. Avaleht
  2. Äri
  3. Reet Linna annab uuskasutusse serviisi, mille sai kingituseks Apelsini algusaegadel
Reet Linna annab uuskasutusse serviisi, mille sai kingituseks Apelsini algusaegadel

Reet Linna annab uuskasutusse serviisi, mille sai kingituseks Apelsini algusaegadel

Uuskasutuskeskuse kevadises teavituskampaanias annavad teistele eeskujuks olles oma asjad uuele ringile telelegend Reet Linna, saatejuht Andrei Titov, näitleja Doris Tislar, muusik Marten Kuningas ja näitleja Karin Rask.

Marten Kuningas annab uuele ringile näiteks uhke suure peegli, mis pärast mitmeid rännakuid uude koju enam ei sobitunud, kuid mis kellegi teise koju võiks just passida praktilise disainielemendina. Reet Linna annab uuele ringile tõelise rariteedina serviisi, mille sai kingituseks Apelsini algusaegadel ligi 40 aastat tagasi. „Loodan väga, et see serviis jõuab mõnda sellisesse koju, kus austatakse head Eesti muusikat ja teatakse ka Apelsini,“ märkis Linna.

Karin Rask annab uuele ringile oma brändi Kalamaja Printsessi kõige esimese, tütrele valmistatud kleidikese ja Doris Tislar muu hulgas Mati Undi raamatu, mis otsekui hea märgina tuli välja uuest maakodust. Andrei Titov ühineb kampaania põhiideega, et kui rõivas on paariks aastaks tarbetult kappi seisma jäänud, on aeg see anda järgmisele inimesele, ja annab uuele ringile väga viisaka ülikonna.

Head Uudised GoodNews